Ads Top

Φήμες για απίθανη πώληση από τον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με άλλους δύο φευγάτους!


Ποιοι παίκτες έχουν πάρει ήδη το μήνυμα; Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να υπάρξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στις τάξεις του Ολυμπιακού, όχι μόνο σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και σε ό,τι αφορά πιθανές πωλήσεις και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.


Συνεπώς, δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι όσο περισσότερο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο, η φημολογία για παίκτες των Πειραιωτών εντείνεται.

Γράφτηκε πρόσφατα ότι ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπιόρν Ένγκελς, βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής Μπόρνμουθ.

Πράγματι ο Βέλγος στόπερ κάνει καλή σεζόν και με την παρουσία του στην Ελλάδα ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Και λέμε ακόμα περισσότερο γιατί το όνομα Ένγκελς βρισκόταν ούτως ή άλλως στα μπλοκάκια πολλών παραγόντων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πριν πάρει μεταγραφή για τους Ερυθρολεύκους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της Μπόρνμουθ δεν είναι τωρινό, αλλά κρατά από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε η αγγλική ομάδα είχε κάνει πρόταση στην Κλαμπ Μπριζ για τον Ένγκελς, η οποία όμως απορρίφθηκε. Με τον Βέλγο να παίζει πλέον στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται ο σύλλογος της Premier League να επανέλθει για την απόκτησή του. Βέβαια, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η προτεραιότητα της Μπόρνμουθ αυτή τη στιγμή είναι η προσθήκη ενός σέντερ φορ και όχι αμυντικού.

Τα δεδομένα για Καρσελά και Εμενίκε

Εάν για τον Ένγκελς υπάρχει ικανοποίηση, δεν ισχύει το ίδιο για άλλα σημαντικά ονόματα της ομάδας, όπως ο Εμάνουελ Εμενίκε και ο Μεχντί Καρσελά, το μέλλον των οποίων θεωρείται αβέβαιο.

Για τον πρώτο έχει χτυπήσει «καμπανάκι» εδώ και καιρό, ενώ για τον δεύτερο ισχύει το ίδιο και δεν είναι τυχαίο ότι ο Τάκης Λεμονής τον «κόβει» πλέον συστηματικά από την αποστολή του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι περιπτώσεις αμφότερων των ποδοσφαιριστών είναι αρκετά μπλεγμένες και πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τους Πειραιώτες να ξεφορτωθούν έτσι απλά δυο παίκτες που έχουν «βαριά» συμβόλαια και ταυτόχρονα στις υποθέσεις τους εμπλέκονται οικονομικά και τρίτοι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.