Ads Top

«Να τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Ουζουνίδη - Στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΟ και τα χρέη στον Αλαφούζο»!


Την άποψη ότι ο Λουτσέσκου παραμένει ακλόνητος στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουζουνίδη, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Πετρουλάκης.




Ο διευθυντής της εφημερίδας Arena Press αναφέρθηκε στη λύση που μπορεί να υπάρξει για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον εμφύλιο που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή, κάνοντας λόγο για κάποιους που θέλουν να οδηγήσουν τον σύλλογο στη Γ΄ Εθνική.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Ολυμπιακού τον προσεχή Γενάρη, αλλά και στην ΑΕΚ που είναι κίνδυνος-θάνατος από τη μέση και μπροστά. Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, στη συνέντευξη του Νίκου Πετρουλάκη στο sportdog.gr.

«Μέχρι στιγμής αυτό που φταίει και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτος στη βαθμολογία, είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Έχει χάσει τσάμπα βαθμούς, σε παιχνίδια και έδρες που είναι υποχρεωτικό να κερδίσει όποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν δίνουν τα ντέρμπι τον τίτλο, αλλά τα μικρά ματς. Όταν χάνεις βαθμούς στη Ριζούπολη, τη Λάρισα, τη Λιβαδειά, με κάθε σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, όταν δεν μπορείς να κερδίσει τον χειρότερο Ολυμπιακό και με μέτρια ΑΕΚ με δύο απουσίες βασικών παικτών, εσύ φταις που δεν είναι στην κορυφή. Άρα, λοιπόν, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πάρει το πρωτάθλημα, έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Όταν ο Λουτσέσκου φτιάξει ομάδα που να είναι πραγματική ομάδα, θα αλλάξουν όλα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Πετρουλάκη στο sportdog.gr.

Η άποψη που έχετε για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ ποια είναι;

«Ο προπονητής βρέθηκε σε ένα μεγάλο καράβι, μετά από το μικρότερο της Ξάνθης. Ένας καπετάνιος σε υπερωκεάνειο θα πρέπει να έχει επιπλέον ικανότητες. Κάθε ναύτης θα πρέπει να είναι στην κατάλληλη θέση. Μέχρι να μάθει τι γίνεται, πέρασε ένα χρονικό διάστημα. Όταν ήταν προπονητής της Ξάνθης, θα πρέπει να ήταν υπερευχαριστημένος αν έπαιρνε ισοπαλίες εκτός έδρας με Λάρισα, Λεβαδειακό και Απόλλωνα. Στον ΠΑΟΚ, όχι! Είναι άλλες οι απαιτήσεις. Άρα και ο προπονητής κάνει λάθη και προσπαθεί να βρει τη δική του ταυτότητα. Ταυτότητα προπονητή πρωταθλητισμού».

Υπάρχουν φωνές που, μετά από αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, «σηκώνουν» το θέμα πιθανής αλλαγής προπονητή. Με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μάλιστα, να βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Στον ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει κουβέντα για να φύγει ο προπονητής. Από ό,τι φαίνεται τον στηρίζουν και διστάζουν να το λένε. Τα ΜΜΕ έχουν βγάλει κάποια ονόματα, αλλά δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα του Ουζουνίδη. Υπάρχει εκτίμηση για το προσωπό του στον ΠΑΟΚ, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση του Λουτσέσκου από τον Ουζουνίδη. Στην περίπτωση του προπονητή υπάρχει σταθερότητα στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη να τον στηρίζουν και να το δείχνουν».

Πώς σχολιάζετε όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου;

«Την ιστορία του Παναθηναϊκού την έχουμε ζήσει, εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και τον Άρη. Πρόκειται για τη συνέχεια κακών διοικητικών χειρισμών που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια και, τώρα, την πληρώνει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο μέσω νόμου της κυβέρνησης, που θα του δίνει τη δυνατότητα να πάρει ανάσα και να μην διαλυθεί. Αυτό που πρέπει να βρει η ομάδα είναι εσωτερική συνοχή. Γιατί αν πάει σε εμφύλιο, θα καταστραφεί».

Πάντως η προσπάθεια που κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τόσα προβλήματα που υπάρχουν, είναι αξιοπρόσεκτη.

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάζονται χωρίς ενδιαφέρον, είναι μισθοφόροι και, μάλιστα, απλήρωτοι. Είναι λογικό να παρουσιάζονται αδιάφοροι. Σκέφτονται ότι καλό θα είναι να βγει ο Δεκέμβρης χωρίς τραυματισμούς, μήπως και κάνουν καλή μεταγραφή. Ο Ουζουνίδης χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο κάθε μέρα για να βρει λύσεις και δεν τις βρίσκει. Γιατί κάποιοι ακολουθούν και κάποιοι όχι. Θα είναι κρίσιμος ο Δεκέμβρης για τον Παναθηναϊκό. Παίζεται η ύπαρξή του για τα επόμενα χρόνια. Αν διαλυθεί μέσω εμφυλίου, έχει τελειώσει η ομάδα για πολλά χρόνια. Κάποιοι θέλουν να τον οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, για να πάνε τα χρέη στον Αλαφούζο».

Η άποψή σας για τον Ολυμπιακό ποια είναι;

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα όπως η περσινή. Παρόλα αυτά κερδίζει κουτσά - στραβά και βρίσκεται εκεί που θέλει να βρίσκεται: στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Προφανώς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θεωρώ ότι ο Μαρινάκης δεν θα τον αφήσει και θα τον ενισχύσει τον Γενάρη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενισχυθεί και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει καλύτερο έμψυχο δυναμικό από εκείνους».

Το σχόλιό σας για τη φετινή ΑΕΚ;

«Θεωρώ ότι η απουσία του Μάνταλου είναι σημαντική, αλλά υπάρχει παίκτης που της βγήκε από το πουθενά και σκοράρει αβέρτα. Από τη μέση και μπροστά, με Λιβάγια και Αραούχο, είναι κίνδυνος - θάνατος. Πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα, είναι σκυλιά του πολέμου, δεν τα παρατάνε».

Βλέπετε κάποιο φαβορί για τον τίτλο;
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω φαβορί. Το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια και θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Από ένα κλικ θα εξαρτηθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ, ότι θα παίξει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην έδρα του, την Τούμπα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.