Ads Top

Γι’ αυτό δεν έδωσε το χέρι ο Ανσαριφάρντ – Τι… προηγούμενα είχε με τον Σάββα!


Συνεχίζονται τα νεύρα στον Ολυμπιακό όσων παικτών δεν παίζουν στα ματς ως βασικοί, παρά το γεγονός πως όπως αποδεικνύεται αγωνιστική με την αγωνιστική, αποδίδουν καλύτερα εκείνοι που προέρχονται από τον πάγκο!




Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ήταν σχεδόν... αόρατος ως βασικός στο ματς της Κέρκυρας, κόντρα στον Απόλλωνα κάθισε αρχικά στον πάγκο και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, καθώς ο Σέρβος έκανε εξαιρετικό ματς στο νησί των Φαιάκων προερχόμενος από τον πάγκο. Όμως, κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να κάνει και πάλι τη διαφορά. Ηταν νευρικός και άστοχος, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 62ο λεπτό.

Ο Ανσαριφάρντ, που μπήκε στη θέση του, καθάρισε αυτή τη φορά την... μπουγάδα και στο τέλος έκανε σε πολλούς εντύπωση ότι ο Ιρανός απέφυγε να δώσει το χέρι του στον γερόλυκο αντιπρόεδρο των Ερυθρολεύκων, Σάββα Θεοδωρίδη.

Όπως φαίνεται, ο διεθνής φορ είναι χολωμένος από το ότι πρέπει να δίνει διαρκώς εξετάσεις και «απαντήσεις» προκειμένου να διατηρεί τη θέση του στην 11άδα, ενώ ειδικά όσον αφορά την αντίδρασή του προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, αυτή θα πρέπει να σχετίζεται με τα λόγια συμπαράστασης και θαυμασμού προς τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο πολύπειρος παράγοντας!      

«Πιστεύουμε όλοι στις δυνατότητές του! Μόλις ξεκινήσει τα γκολ, δεν θα σταματάει με τίποτα!», ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα από τον βετεράνο τερματοφύλακα υπέρ του Σέρβου σέντερ φορ, ενώ πολύ πρόσφατα είχε δηλώσει ακόμα: «Βλέπετε όλοι τι παίκτης είναι ο Τζούρτζεβιτς και θα με θυμηθείτε στο μέλλον για το τι σας έλεγα γι’ αυτόν. Είναι καταπληκτικός, μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό και θα βάλει και άλλα πολλά γκολ».

Οι δηλώσεις αυτές δεν πρέπει να... ήχησαν και τόσο καλά στα αυτιά του Ανσαριφάρντ, που σίγουρα ψάχνει «συμμάχους» μέσα στην ομάδα για να παίζει περισσότερο και δεν είναι ό,τι καλύτερο να λαμβάνει τέτοια «ανοίγματα» προς τον Ούρος Τζούρτζεβιτς από τον αντιπρόεδρο της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Πάντως, μάλλον θα πρέπει να ξεχνάει ο Ιρανός πόσο πολύ τον στήριξε πέρυσι ο Σάββας Θεοδωρίδης, όταν αποκτήθηκε μεσούσης της περιόδου από τον Ολυμπιακό. Οι φράσεις «έλεγα παλιότερα ότι θέλω 11 Φουστέρ, μετά 11 Μιλιβόγεβιτς και πιστεύω ότι σύντομα θα λέω για 11 Ανσαριφάρντ!» και «σε έναν χρόνο το πολύ ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ, είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και τρομακτική η επιτυχία μας να τον πάρουμε», ανήκουν στον έμπειρο παράγοντα και δεν έχει περάσει ούτε καν ένας χρόνος, που τις έλεγε.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.