Ads Top

Είδηση βόμβα: Τέλος από τον Παναθηναϊκό Έλληνας άσος – Τον… έδιωξαν!



Πολλές και σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, καθώς στο Τριφύλλι περιμένουν να πουλήσουν παίκτες για να βρουν έσοδα.




Ωστόσο, ο πρώτος που αποχωρεί από το ρόστερ φεύγει… τζάμπα, παρότι όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μάνατζέρ του έχει ήδη μία καλή πρόταση στα χέρια του από την Πορτογαλία. Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μία εξέλιξη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, ικανοποιεί και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τον Έλληνα αμυντικό, ακόμα και από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, καθώς την Πέμπτη η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Κουτρουμπή πως επιθυμεί να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία και ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Έλληνας στόπερ συναντήθηκε με τους Πράσινους, του προτάθηκε να πάρει τα δεδουλευμένα του και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του για να μείνει ελεύθερος ενόψει του Ιανουαρίου. Πολύ σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.