Ads Top

Η… ώρα της Τούμπας!


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τιμωρία που υπήρξε στην Τούμπα και πλέον ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά ετοιμάζεται να… μπει και αυτός στο παιχνίδι.




Συγκεκριμένα μετά το πέρας των επτά αγωνιστικών της τιμωρίας που υπήρξε στον ΠΑΟΚ, η Τούμπα ανοίγει ξανά τις πύλες της και για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Δικεφάλου και του Παναθηναϊκού.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο μέχρι τώρα στο γήπεδο τους για το πρωτάθλημα και παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς κόσμο όλα αυτά τα παιχνίδια, καθώς «πλήρωσε» τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο.

Πλέον οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχουν και την στήριξη του κόσμου, ενώ ήδη υπάρχει ένας μικρός ξεσηκωμός για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ περιμένουν να ζήσουν ξανά την Τούμπα όπως την… γνωρίζουν, καθώς δεν είναι λίγες οι δηλώσεις στις οποίες εξέφρασαν αυτό το γεγονός.

Μάλιστα στο… ίδιο τέμπο βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης, όπου το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε σημειώσει πως: «Όλοι στο ναό μας 10/12».

Αξίζει να σημειωθεί πως από σήμερα ξεκινάει μέσω ίντερνετ η διάθεση των εισιτηρίων, ενώ από την Τετάρτη θα υπάρχουν εισιτήρια και στα εκδοτήρια Τούμπας.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.