Ads Top

Έχασε τελικά… παικταρά ο ΠΑΟΚ; Ο τρόπος που τον έδιωξαν από την Τούμπα και το θαύμα!


Η καριέρα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου έχει πάρει τα πάνω της στη Σουηδία και την Έστερσουντ, στην οποία ο ομογενής στόπερ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, συγκεκριμένα από το 2015 όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη.




Ειδικά φέτος ο Παπαγιαννόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν όντας βασικός στην ομάδα-έκπληξη του Europa League, η οποία πέταξε τον ΠΑΟΚ εκτός διοργάνωσης και πλέον έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην φάση των 32.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου ανταμείφθηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, καθώς κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο Άμπου Ντάμπι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η εξέλιξη αυτή στην καριέρα του Παπαγιαννόπουλου έχει ανοίξει μια κουβέντα σχετικά με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τον άφησε να φύγει και δεν εκτίμησε σωστά τις δυνατότητές του.

Πάντως, τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι. Σαφώς και αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ποδοσφαιριστή που πρωταγωνιστεί στο Europa League και θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε διεθνές επίπεδο. Από την άλλη, όμως, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Παπαγιαννόπουλος αποτελεί κάποιο… σούπερ ταλέντο που έχασε ο ΠΑΟΚ μέσα από τα χέρια.

Για να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή βάση, ο ομογενής στόπερ κλήθηκε για μια σειρά αγώνων, στους οποίους παραδοσιακά η σκανδιναβική χώρα δεν κατεβαίνει με τα αστέρια της, αλλά με τις «ρεζέρβες» της. Δηλαδή με παίκτες που παίρνουν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν με το εθνόσημο κυρίως για να μπουν στο κλίμα της εθνικής ομάδας και να πάρουν… μυρωδιά από διεθνές επίπεδο.

Συνεπώς, το επίπεδο του ανταγωνισμού που είχε ο Παπαγιαννόπουλος για τις κλήσεις δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό και περισσότερο τον κάλεσαν για να τον δουν και να τον εντάξουν στη διαδικασία της εθνικής Σουηδίας. Φυσικά, δεν προσπαθούμε να υποτιμήσουμε την επιτυχία του παίκτη, κάθε άλλο. Απλώς, διευκρινίζουμε πως το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στη Σουηδία, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά σε μια ομάδα με το επίπεδο και τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.