Ads Top

«Αυτός έχει τελειώσει σίγουρα από τον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Μιραλάς και Μποτία»


Την άποψη ότι ο Τζούρτζεβιτς σκίζεται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και έχει ισχυρό κίνητρο για να διακριθεί με τη φανέλα του, εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Χρήστος Μεγγλίδης.




Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στις εφημερίδες ΦΩΣ και Real, ο Χ. Μεγγλίδης αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τους Βούκοβιτς και Μποτία να φεύγουν από την ομάδα, για διαφορετικούς λόγους, αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Βιάνα.

Τέλος, σχολίασε το ρεπορτάζ που θέλει τον Κέβιν Μιραλάς να επιστρέφει στο Λιμάνι, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του Βέλγου άσου...

«Ο Λεμονής έδωσε ευκαιρίες εναντίον του Κισσαμικού, αλλά δεν τις αξιοποίησαν όλοι οι παίκτες. Αρκεί, βέβαια, να εξαιρέσουμε δύο από αυτούς, που είχαν σοβαρό κίνητρο. Αναφέρομαι στους Τζούρτζεβιτς και Μπεν, καθώς ο πρώτος ήθελε να βάλει γκολ και έπαιζε αποφασιστικά από την πρώτη στιγμή, ενώ ο δεύτερος είχε να παίξει δύο μήνες και έψαχνε ρυθμό. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τρομερή διάθεση για να παίξουν. Μετά το γκολ του πρώτου ημιχρόνου πιστέψαμε όλοι ότι θα έκανε μια εύκολη νίκη ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Εμφανίστηκαν ξανά προβλήματα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση δεν ήταν αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός όταν σε 17 τελικές είχε μόλις 1 γκολ. Όπως είπε και ο Λεμονής, αν δεν παίξεις δεν θα κερδίσεις κανένα παιχνίδι», είπε αρχικά στο sportdog.gr ο Χ. Μεγγλίδης.

Πώς σχολιάζεις την εικόνα του Τζούρτζεβιτς, που ανεβαίνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα;

«Αποκλείεται να είναι συμπτωματικό ότι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο άργησε να πάρει μπρος. Είχε πετύχει δύο γκολ τον Οκτώβρη και τα υπόλοιπα άρχισε να τα βάζει μαζεμένα από τον Νοέμβρη και μετά. Δεν είναι παίκτης που σε τρελαίνει με την τεχνική του, αλλά είναι δυνατός, γκολτζής, όποτε παίρνει την μπάλα μπορεί να σκοράρει. Δείχνει ότι θέλει να φανεί στον Ολυμπιακό. Και στου Ρέντη υποστηρίζουν τα καλύτερα για εκείνον, σκίζεται καθημερινά, πηγαίνει πρώτος για προπόνηση και φεύγει τελευταίος».

Διάφορα ρεπορτάζ που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια. Για παράδειγμα ο Βούκοβιτς φεύγει και στη θέση του έρχεται ο Βιάνα.

«Πρώτα - πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Βιάνα ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει με τη μορφή δανεισμού στην Μπράγκα. Πηγαίνει πολύ καλά, τον παρακολουθούν από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι η συμφωνία στον δανεισμό του: Για έναν χρόνο ή για έξι μήνες; Το σίγουρο είναι ότι θα φύγει ο Βούκοβιτς, καθώς θέλει να βρεθεί σε ομάδα που να παίζει ενόψει του Μουντιάλ. Βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Σερβίας και ισχύει ότι τον θέλει ο Ουσίγιος στη Μάλαγα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του. Το πιθανότερο σενάριο, μάλιστα, είναι να φύγει δανεικός για τη Μάλαγα».

Ένα ζήτημα έχει να κάνει και με το μέλλον του Μποτία στον Ολυμπιακό. Ακούγονται και γράφονται διάφορα.

«Ο Ολυμπιακός δεν τα έχει βρει για ανανέωση με τον παίκτη, αλλά θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Θέλει να το κάνει, βέβαια, με τους δικούς του οικονομικούς όρους. Είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αυτό του Μποτιά, ειδικά αν δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και το καλοκαίρι να υπογράψει μαζί της. Αν δεν τα βρούνε Ολυμπιακός και Μποτία, λοιπόν, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την πώλησή του, σαφώς όμως με λιγότερα χρήματα από εκείνα που θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία του συλλόγου».

Το όνομα του Μιραλάς υπάρχει, επίσης, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε για αυτή την υπόθεση;

«Δεν υπάρχει λόγος για να κρυβόμαστε: Ο Ολυμπιακός θέλει πίσω τον Μιραλάς και ο Μιραλάς θέλει να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Όλα θα κριθούν και από το νέο προπονητή της Έβερτον, όταν θα φανερώσει αν υπολογίζει τον Μιραλάς ή όχι για την ομάδα του. Βέβαια είναι γεγονός ότι η Έβερτον θα ζητήσει αρκετά χρήματα, ενώ και το συμβόλαιο του Κέβιν είναι μεγάλο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει πίσω ο παίκτης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν είναι εύκολη η ιστορία του».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.