Ads Top

Τα... πήρε κι έβαλε τις φωνές ο Λεμονής στο Ρέντη - Ποιοι άκουσαν τον εξάψαλμο και για ποιο λόγο


Αποφασισμένος να διορθώσει... πολλούς.


«Φάρμακο» για την κακή νοοτροπία πολλών παικτών του και την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του αναζητά ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι δέχονται γκολ με κάθε πιθανό και... απίθανο τρόπο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και χαρακτηριστικό των πολλών αδυναμιών, φέτος, στην άμυνα, είναι ότι στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους διατήρησαν μόλις τρεις φορές το «μηδέν παθητικό»!

Παράλληλα, οι Πειραιώτες επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να δημιουργούν πολύ εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Προτό κι έτσι, κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος έχει χαρακτήρα «γκραν-γκινιόλ» (με εξαίρεση εκείνο με τον Πλατανιά, αν και πάλι παραβιάστηκε η ερυθρόλευκη εστία).

Ο προπονητής των πρωταθλητών αναγνωρίζει ότι μπορεί να κάνει λίγα πράγματα τώρα, γι’ αυτό και... φωνάζει στους παίκτες του ότι όλοι πρέπει να βοηθούν στην ανασταλτική λειτουργία και ότι δεν πρόκειται για μια υποχρέωση μόνο των αμυντικών. Ωστόσο, όπως λέει, περιμένει με ανυπομονησία τη διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος πάνω στο κομμάτι του πώς ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο σκληροτράχηλος, ώστε να «τρώει» λιγότερες φάσεις από τον αντίπαλο.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι ακόμα και ο θεωρητικά αδύναμος, Κισσαμικός, έκανε επτά τελικές στο ματς του Κυπέλλου, πιάνοντας έτσι τους μέσους όρους των φάσεων που δέχονται οι Ερυθρόλευκοι στη Σούπερ Λίγκα!

Ο Τάκης Λεμονής παραδέχεται ότι οι βάσεις για τη σωστή λειτουργία της ομάδας μπαίνουν το καλοκαίρι στην προετοιμασία και από εκεί και έπειτα μόνο... μπαλώματα μπορούν να γίνουν. Ωστόσο προσπαθεί ακόμα να βρει στις ιδανικές ισορροπίες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, που καταφέρνει να μην «καθαρίζει» εύκολα κανένα ματς όσες ευκαιρίες κι αν κάνει...

** Τρομερή συνέντευξη-ανάλυση για όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό: «Αυτός έχει τελειώσει σίγουρα από τον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Μιραλάς και Μποτία»

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.