Ads Top

Φοβερή ατάκα Ομάρ για Σισέ - Για ποιον λόγο τον αποθέωσε!


Πολύ καλά λόγια από τον Νορβηγό για τον συμπαίκτη, παρά το λάθος που έκανε! Μπορεί ο Παπ Αμπού Σισέ να έκανε λάθος στο πρώτο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε τα καλύτερα για αυτός σε δηλώσεις του στη Nova.


Ο εκ των σκόρερ του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον νεαρό στόπερ. Τον δικαιολόγησε για το λάθος που έκανε και τόνισε ότι του άρεσε η αντίδρασή του μετά από αυτό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ καλύτερα, απολαμβάνω το παιχνίδι έπειτα από ορισμένα προβλήματα που αντιμετώπισα πρόσφατα. Αισθάνθηκα ότι μπορούσα να σκοράρω, ο Μάριν μου έκανε τέλεια πάσα, μπόρεσα να κάνω το κοντρόλ και να τελειώσω τη φάση. Είναι καλό το γεγονός ότι οι αμυντικοί της ομάδας μπορούν να προσφέρουν επιθετικά, είμαστε πάντα εκεί, δεν είναι βέβαια η δουλειά μας να σκοράρουμε αλλά πρέπει πάντα να προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε την ομάδα μας.

Δεν είναι εύκολο να απαντήσω στο γιατί έχουμε δεχθεί τόσα γκολ, έχουμε χαρίσει πολλά στους αντιπάλους μας όπως έγινε και απόψε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι μικρές λεπτομέρειες αυτά, ορισμένα λάθη τα οποία όμως οφείλουμε όλοι μας να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε. Έχουμε βάλει αρκετά γκολ, όμως είναι τόσες πολλές οι ευκαιρίες μας που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμα περισσότερα.

Το κλειδί για να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο είναι να βελτιωθούμε στην άμυνα, θα είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγουμε το να δεχόμαστε εύκολα γκολ, ειδικά σε αυτά που αποκαλούμε μικρά ματς, με κλειστά σκορ. Ο Σισέ έχει αποδείξει ότι το μέλλον του είναι λαμπρό, είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα, ακόμη και με γκολ. Μου άρεσε πολύ η αντίδρασή του μετά το γκολ που δεχθήκαμε, λάθη μπορεί να κάνουν όλοι αλλά είναι καλός ποδοσφαιριστής και είχε σωστή αντίδραση απόψε.

Παίζω στον Ολυμπιακό, είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου απόλυτα. Μετά από μια μεγάλη περίοδο που δεν ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, χαίρομαι γιατί έχω βρει τον ρυθμό μου και προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνομαι, είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό και σε τίποτα άλλο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.