Ads Top

Συγκλονίζει η εξομολόγηση Σάββα για την υγεία του


Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας του και στον πόνο που ξεχνάει όταν παίζει ο Ολυμπιακός ενώ έκανε ειδική μνεία στους Ανσαριφάρντ και Γιαννιώτη.


Συνέντευξη στην εφημερίδα "Φως" παραχώρησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να κάνει κατάθεση ψυχής για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και παράλληλα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για δύο παίκτες: τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που βρέθηκε μία ανάσα να φύγει από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι ελέω... Χάσι και τον Ανδρέας Γιαννιώτη που αγωνίζεται φέτος δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό.

"Εγώ  για το θέμα της υγείας μου δεν μιλάω ποτέ. Εμένα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Αν ποτέ φύγω από τη ζωή -όλοι κάποια στιγμή πεθαίνουν- θέλω να με σκεπάσουν με τη σημαία του Ολυμπιακού!

Αλλά όποτε ξεκινάω να πάω στον Ολυμπιακό, και πάω παντού - με βροχές και καταιγίδες-, δεν πονάω! Δεν καταλαβαίνω τίποτα, δεν νιώθω πόνο, τα ξεχνάω όλα λόγω του Ολυμπιακού. Έχω σκοπό να αγωνιστώ και να ζήσω χρόνια ακόμα για να δω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος για τους Ανσαριφάρντ και Γιαννιώτη, είπε τα εξής:

"Είχα πει ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό! Και ότι θα τον ζητάνε ξένες ομάδες με πολλά λεφτά. Καθίστε να πάει στο Μουντιάλ και τα λέμε. Θα τον χάναμε τον παίκτη λόγω εκείνου του γελοίοι προπονητή που έβαζε τα παιδιά του, όπως χάσαμε φέτος τον Γιαννιώτη...

Ο Χάσι δεν είχε δηλώσει στην Ευρώπη τον Ανσαριφάρντ και τον Σισέ - αν έχεις τον Θεό σου! Έδιωξε τον Γιαννιώτη, έδιωξε τον Ρισβάνη, τον Σιώπη, δεν δεχόταν και κουβέντα.

Τον Γιαννιώτη τον θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε από τώρα και πιστεύω ότι θα τον πάρουμε. Το γνωρίζω χρόνια το παιδί, είναι ευγενέστατο και συνεσταλμένο. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τερματοφύλακα για τερματοφύλακα: είναι πολύ ήρεμος και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια με τους συναδέλφους και τους προπονητές.

Δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα, είναι παράδειγμα προς μίμιση. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους! Οι οποίοι δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στα αποδυτήρια. Και με μηδέν προσφορά. Ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει σε μία ομάδα είναι οι ψιθυριστές στα αποδυτήρια".

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.