Ads Top

Εξι στα έξι ο Αρης με... υπογραφή Μπαργκάν!


Αυτή τη φορά ο Αρης δεν χρειάστηκε... ανατροπή, αλλά ένα γκολ του Κεναν Μπαργκάν για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΑΟΧ Κισσαμικού για να φτάνει στην έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League και να πάει από θέση ισχύος στα δύο ντέρμπι με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ.








Ενα γκολ του Κενάν Μπαργκάν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν αρκετό για να "ξεκλειδώσει" την άμυνα του Κισσαμικού, που είχε καλή εικόνα στα πρώτα 45' του αγώνα.

Ο Αρης "φόρτωσε" τη δεξιά του πλευρά και με τους Μπούρμπο και Ντούνη προσπάθησε να φέρει την μπάλα  - δίχως αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές - στην περιοχή του Κρητικού συλλόγου. Η επιλογή του Δημήτρη Σπανού, να παίξει χωρίς καθαρό φορ (σ.σ. επέλεξε τον Πασά αντί του Καπνίδη ή του Διαμαντόπουλου που έμειναν στον πάγκο), δεν του βγήκε, αφού ο Αρης όποτε απείλησε την εστία του Λαζαρίδη το έκανε με μακρινά σουτ, με καλύτερο όλων αυτό του Μπούρμπου στο 29.


Η δεύτερη αξιόλογη στιγμή των "κιτρίνων" ήταν με το σουτ του Παυλίδη στο 32'. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, προσπάθησε να "χτυπήσει" κυρίως στις αντεπιθέσεις με τον Ξυδά σε δύο περιπτώσεις να απειλεί τον Καντιμοίρη.

Τελικά η λύση για τον Αρη, δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κενάν Μπαργκάν να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δημήτρης Σπανός, διόρθωσε το δικό του λάθος και πέρασε τον Αντώνη Καπνίδη στο γήπεδο.

Ο Αρης ξεκίνησε φουριόζος και μόλις στο 46' διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Πασά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το 2-0 και να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του.

Eκτότε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, ο Αρης αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις στα καρέ του Λαζαρίδη. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας να χάσουν το παραμικρό, προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Καντιμοίρη και στο 67' ο Ξυδάς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη και πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κισσαμικός σκόραρε με τον Μαρκοπουλιώτη, όμως το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι δύο αυτές στιγμές αφύπνισαν τον Αρη, με τον Δημήτρη Σπανό να βάζει τις φωνές στους παίκτες του, με τους "κίτρινους" να κρατούν το υπερπολύτιμο γι' αυτούς 1-0 και παρά την κακή εμφάνισή τους να κερδίζουν ένα ακόμα παιχνίδι, πετυχαίνοντας την έκτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου τους που είναι η επιστροφή στη Super League.

AΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Ντούνης (46' Καπνίδης), Μπαργκάν (81' Μαραγκός), Παυλίδης (68' Κάσσος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου (88' Νικόλτσης), Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σαλιάκας (78' Αποστολίδης), Σελινιώτάκης (46' Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο Ζεάν.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.