Ads Top

Ξέσπασμα Καραπαπά! «Ναι ρε, έχουμε σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, γι’ αυτό... »


Καυστικό σχόλιο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ.


Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για όλα αυτά, ενώ συμπλήρωσε πως ο μεγάλος στόχος, είναι το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας...

Αναλυτικά:

Η λύσσα και το μίσος που έχουν τα γιουσουφάκια είναι εκτός ελέγχου! Αρθρογραφούν όλες οι χήρες και σκούζουν γιατί δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον πιο δύσκολο όμιλο που είχε ποτέ ελληνική ομάδα στο Champions League. Με δυο... τρία άρθρα ξεπέρασαν τον αποκλεισμό του αφεντικού τους από κάποια ομάδα που δεν θυμάμαι το όνομα της, ξεπέρασαν και το ότι ο Ολυμπιακός για να φτάσει στους ομίλους άφησε έξω τους Πρωταθλητές Κροατίας και Σερβίας.

Και γράφουν για αρνητικά ρεκόρ και ιστορίες! Ναι ρε, έχουμε σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, γι αυτό είμαστε στις 25 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και οι φίλοι σας είναι 100 και 200 θέσεις πιο κάτω! Συγκέντρωση τώρα από όλους για τον μεγάλο στόχο. Για το 8ο Πρωτάθλημα σερί, για το Πρωτάθλημα που θα κάνει τον πόνο τους ακόμα πιο αβάσταχτο και τα κόμπλεξ τους ακόμα πιο εφιαλτικά!




*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.