Ads Top

Τσάμπα να μου έδιναν στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν θα τον έπαιρνα!


Με Μιραλάς και Τοροσίδη, ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο.


Υπάρχουν δύο ποδόσφαιρα, αυτό που βλέπω εγώ και αυτό που βλέπουν πολλοί δημοσιογράφοι. Δεν τους άρεσε ο Λουτσέσκου. Ήθελαν τον Ουζουνίδη. Τόση διαφήμιση στον Ουζουνίδη. Οι αναγνώστες ξέρουν τι έχω σούρει του Ουζουνίδη σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου που τον έχω υποστηρίξει. Κόντρα στο ρεύμα πήγαινα εγώ για τον Λουτσέσκου, παίζει ωραία το 4-4-2, είναι δεμένος και τι νομίζετε ότι είστε, η Μπαρτσελόνα, και δυσφορείτε που δεν κερδίζετε εκτός έδρας;

Δηλαδή πότε κερδίζατε εκτός έδρας όλα αυτά τα χρόνια; Ο Λουτσέσκου σας έφταιγε; Τι νομίζετε ότι έχετε, τον Γκουερίνο, τον Κούδα και τον Σαράφη; Ομαδάρα τότε ήταν ο ΠΑΟΚ και νίκαγε εκτός έδρας, αν και εγώ τον είχα νικήσει με τον ΟΦΗ στο Ρέθυμνο γιατί ήταν τιμωρημένη η έδρα μου. Και είχα έρθει πέμπτος ισόβαθμος με τον Άρη, ήμουν η πρώτη επαρχιακή ομάδα.

Δηλαδή με ποιους θέλετε να νικάτε εκτός έδρας, με τον Λημνιό, τον Κουλούρη και τον πεσμένο Μακ; Ο Πέλκας είναι καλό δεκάρι, αλλά τι υλικό έχετε, το γνωρίζετε; Τον Κουλούρη τσάμπα να μου τον έδιναν στον Ολυμπιακό, δεν τον έπαιρνα. Και σας φταίει ο Λουτσέσκου. Είναι καλός προπονητής, τον είχα μπανίσει εγώ από την Ξάνθη και το έλεγα.

4 έφαγε ο Ουζουνίδης. Και μη νομίζετε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερο υλικό από τον Παναθηναϊκό. Ποιο δίδυμο στόπερ είναι καλύτερο ως παίκτες, ο Μαλεζάς με τον Βαρέλα, ή ο Μολέντο με τον Κουτρουμπή; Τέρατα και σημεία ο Παναθηναϊκός με σέντερ φορ τον Άλτμαν και τον Βιγιαφάνες. Δεν βγαίνει ποτέ στην επίθεση.

Ή για τον Ανσαριφάρντ δεν τα έλεγα. Και όταν δεν έπαιζε. Κάθε λίγο και λιγάκι έλεγα ότι αυτός είναι ο καλύτερος φορ του Ολυμπιακού και αυτός πρέπει να παίζει. Σε αντίθεση με τον Τζούρτζεβιτς και τους άλλους, αυτός τα έχει όλα. Σώμα ψηλό, ταχύτητα, μπούκα και ξέρει μπάλα. Να τον στηρίξουν πρέπει.

Ο Λεμονής έκανε πολύ καλή αλλαγή μέσα στο ματς, έχει ξανακάνει καλές αλλαγές φέτος. Μου άρεσε η αλλαγή του Πάρντο με τον Οφόε και το ότι έπαιξε με τρία δεκάρια Φορτούνη, Μάριν, Οφόε, και τον Ανσαριφάρντ μπροστά τους, ξέρουν καλή μπάλα και οι τέσσερις. Έβαλε την μπάλα κάτω ο Ολυμπιακός και ανέβηκε, έπαιξε πολύ καλά.

Είδα τον Τοροσίδη χθες στο ιταλικό πρωτάθλημα και μου άρεσε. Κρατάει, είναι σε καλή κατάσταση. Και γρήγορος. Για Καμπιονάτο μιλάμε που εκεί γυμνάζονται καλά οι παίκτες. Τον θέλω πίσω στον Ολυμπιακό, θα βοηθήσει για το πρωτάθλημα. Και αριστερά μπορεί να παίξει και στόπερ μπορεί να παίξει, και βέβαια δεξιά που είναι η θέση του. Με Μιραλάς και Τοροσίδη, ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο. Ο Ολυμπιακός θα έχει μακράν το καλύτερο υλικό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.