Ads Top

«Παγώνει» η μεταγραφή Έλληνα άσου στο Λιμάνι! Ποια τα εμπόδια, τι θα γίνει το καλοκαίρι


Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό και μπορεί το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, λόγω της σχέσης του Βέλγου με την ερυθρόλευκη εξέδρα, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ωστόσο στο Λιμάνι ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις.




Οι Πειραιώτες παράλληλα με την περίπτωση του εξτρέμ «ψάχνονται» για αριστερό μπακ, ενώ πάντα «σκανάρουν» την αγορά και για τερματοφύλακα, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση του αντι-Καπίνο.

Γι’ αυτό άλλωστε παραμένει στην επικαιρότητα και το όνομα του Ανδρέα Γιαννιώτη, αν και η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη όσο παρουσιάζεται. Στο Λιμάνι έχουν εξαιρετική άποψη για τον Έλληνα γκολκίπερ και θα στηριχθούν πάνω του από το καλοκαίρι και μετά, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα τον γυρίσουν πίσω τον Γενάρη.

Για να γίνει το… come back, θα πρέπει η υπόθεση να κλείσει με λίγα χρήματα και άμεσα, αλλιώς στο Λιμάνι δεν έχουν «τρέλα» να τον φέρουν τώρα και να του «κόψουν» την εξαιρετική πορεία που κάνει στον Ατρόμητο.

Άλλωστε και να γυρίσει τον Ιανουάριο ο Γιαννιώτης, θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Προτό, που έχει κερδίσει με την αξία του την θέση και τα πηγαίνει περίφημα. Ο Καπίνο δεν «έφαγε» πάγκο μόνο επειδή δεν είχε καλή απόδοση, αλλά και γιατί ο Βέλγος ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Επίσης, για να κλείσει τώρα τη μεταγραφή του Γιαννιώτη ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει όμως περισσότερα από 300.000 ευρώ που είναι η σχετική δέσμευση για το καλοκαίρι. Έχει στα χέρια του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και δεν υπάρχει λόγος να τον δώσει με αυτό το ποσό στα μέσα της περιόδου.

Για αυτό λοιπόν και στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να αποφύγουν όλα τα παραπάνω εμπόδια και το… τριπάκι του παζαριού και να ασχοληθούν με την περίπτωση του Γιαννιώτη το καλοκαίρι, όταν ο μικρός θα γυρίσει για να διεκδικήσει την θέση του πρώτου τερματοφύλακα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.