Ads Top

Εκεί «κολλάει» του Μιραλάς - Ποιος φράζει το δρόμο, το κρυφό «όπλο» του Ολυμπιακού



Τα αδιανόητα χρήματα και τα τελευταία δεδομένα.


Ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή ο Κέβιν Μιραλάς. Οι Ερυθρόλευκοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να φέρουν πίσω στον Βέλγο άσο, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη που θέλει σαν τρελός να γυρίσει στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη για τους Ερυθρόλευκους, παρότι υπάρχει διάθεση να δοθούν αρκετά χρήματα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Βέβαια, δε φαίνεται να ισχύουν τα πόσα που έχουν διαρρεύσει ότι προσφέρουν οι πρωταθλητές για χάρη του διεθνούς Βέλγου. Όπως γράφτηκε, ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. ευρώ στην Έβερτον για την αγορά του παίκτη και 2 εκατ. ευρώ το χρόνο συμβόλαιο στον 30χρονο επιθετικό.

Τα χρήματα αυτά, βεβαίως, είναι πάρα πολλά για να τα προτείνει ακόμα και ο Ολυμπιακός που είναι πολύ ισχυρός οικονομικά, ωστόσο είναι γεγονός πως οι Πειραιώτες βάζουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Κέβιν Μιραλάς.

Πάντως, ακόμα δε φαίνεται να έχουν καταφέρει να καλύψουν τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος ζητάει... γη και ύδωρ για τον παίκτη και δεν κάνει πίσω. Εκεί, όπως όλα δείχνουν, έχουν κολλήσει και οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Βέλγου και μένει να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Εξάλλου, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, αναμένεται προσεχώς στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το θέμα της μεταγραφής του 30χρονου άσου.

Ο γνωστός μάνατζερ, μάλιστα, εκτιμάται ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και να βοηθήσει τους πρωταθλητές να ολοκληρώσουν το super deal.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.