Ads Top

Εξελίξεις στην Τούμπα με τον... φευγάτο Έλληνα άσο - Ποιος ακυρώνει σίγουρη επιστροφή


Μπορεί στον ΠΑΟΚ να δείχνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο παράλληλα η διοίκηση δουλεύει υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.




Μάλιστα, πολύ πρόσφατα η ασπρόμαυρη διοίκηση προχώρησε σε μια κίνηση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, μιας και συμφώνησε για την επέκταση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, έως το καλοκαίρι του 2019, με τις πληροφορίες του sportdog.gr να αναφέρουν ότι έχουν πέσει ήδη και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

Μία κίνηση που δείχνει βεβαίως πόσο πολύ πιστεύουν στην Τούμπα στον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά και πως το μέλλον του Ροντρίγκο Ρέι μόνο σίγουρο δεν είναι στον Δικεφάλο.

Παράλληλα, η ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται πως διαλύει και τις φήμες που ανέφεραν ότι υψηλόσωμος πορτιέρε ήρθε στην Τούμπα με τη μορφή συνιδιοκτησίας και με σκοπό να μείνει ένα χρόνο στην Τούμπα και μετά να αποχωρήσει.

    Στο μεταξύ, φαίνεται πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις Δημήτρη Λημνιού, μπορεί να φρενάρουν την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ τον Γενάρη και πιθανότητα την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου, την οποία κατά καιρούς έχει προαναγγείλει μέχρι και ο Γιώργος Σαββίδης.

Το σενάριο να παραχωρηθεί ο Δημήτρης Λημνιός δανεικός (είχε ακουστεί για Πανιώνιο) φαίνεται πως, πια, δεν έχει καμία βάση, μιας και ο μικρός έχει κερδίσει άπαντες στην Τούμπα και δεν αποκλείεται στα επόμενα παιχνίδια να πάρει κι άλλες ευκαιρίες ως βασικός.

Εξάλλου, ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια αφήνει κενό στην άμυνα και συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο, μιας και ο Πορτογάλος δεν λογίζεται ως εξτρέμ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως, ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, μιας και η θλάση δεν είναι μεγάλου βαθμού. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί στα επόμενα δύο ματς πρωταθλήματος να παίξει χωρίς αριστερό μπακ, μιας και ο Μάριν Λέοβατς έχει τεθεί εκτός πλάνων.

Από την άλλη, ανησυχία φαίνεται πως υπάρχει στην Τούμπα για τον Ομάρ Ελ Καντουρί και μετά τον τραυματισμό του πληθαίνουν οι φωνές στον Δικέφαλο που εκφράζουν ενστάσεις σχετικά με τον Βέλγο άσο. Όπως και να έχει, είναι νωρίς ακόμα να ειπωθεί κάτι για το μέλλον του παίκτη και προφανώς στον ΠΑΟΚ θα τον περιμένουν να επιστρέψει από τον τραυματισμό του για να δείξει την πραγματική του αξία.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.