Ads Top

Ρόκα: "Τα προλαβαίνουμε όλα"


Ο Πλατανιάς μπορεί να προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε από τον Ατρόμητο (1-3) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Μανουέλ Ρόκα, υποστήριξε ότι δεν έχει χαθεί το "τρένο" της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.









"Είναι δύσκολο όταν είσαι προπονητής και βλέπεις να γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όπως αυτή που έγινε σήμερα, όπου καταθέσαμε την ψυχή μας και για 60 λεπτά πιέσαμε τον Ατρόμητο, αλλά στο τέλος δεν πήραμε ούτε βαθμό. Αυτό είναι πολύ σκληρό, για μια ομάδα που έδειξε όμως σήμερα ότι είναι ζωντανή.

Θα πει κάποιος ότι δεν πήραμε βαθμό. Για μένα σήμερα πήραμε κάτι πιο σημαντικό σε μια στιγμή που ακόμα προλαβαίνουμε για όλα. Βγάλαμε ψυχή απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ήμασταν το αφεντικό στο παιχνίδι μέχρι το 1-1. Ομως ο Ατρόμητος έχει παίκτες πολύ καλούς που στην κρίσιμη στιγμή έκαναν το κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά μας είχαμε ευκαιρίες για το 2-0 ώστε να κάναμε πιο απλό το τελευταίο 30λεπτο, αλλά δυστυχώς ούτε στη φάση του Ντεβέσα στο πρώτο ημίχρονο, ούτε στο πέναλτι μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Παρόλα αυτά θέλω να στείλω δύο μηνύματα. Πρώτα στον κόσμο και του δώσω συγχαρητήρια που ήρθε να στηρίξει την ομάδα και ήταν στο πλευρό της συνέχεια. Και το δεύτερο μήνυμα, ότι αυτή η ομάδα θα παλέψει πολύ και θα εκπλήξουμε αρκετούς που θεωρούν ότι είμαστε τελειωμένοι.

Όντως το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Όμως εγώ δεν θέλω να το δω έτσι, βλέπω το κάθε ματς ξεχωριστά και το τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό.

Είπαμε και την προηγούμενη αγωνιστική, ότι δεν έχουμε τις μονάδες που “καθαρίζουν” το παιχνίδι, για αυτό πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην ομαδική προσπάθεια. Σήμερα είδατε ότι ο Ενσικουλού μπορεί να δώσει το παραπάνω, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί, για αυτό οφείλουμε να εργαστούμε συνολικά. Ο Πλατανιάς αξίζει πολλά. Είναι μια οικογένεια και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε", υποστήριξε ο Μανουέλ Ρόκα.

sport24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.