Ads Top

Σκάει η «βόμβα» στον ΠΑΟ; - Τι θα κάνει ο Ουζουνίδης - Η αλήθεια για Μολέντο και Χουλτ


Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η ξαφνική απουσία του Ροντρίγκο Μολέντο από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.




Ο Βραζιλιάνος στόπερ επικαλέστηκε πόνους στο κεφάλι, όπου είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μάλιστα, ο προπονητής του Τριφυλλιού εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη που του είπε ότι δεν ένιωθε καλά.

Πάντως, η κίνηση αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο να επικαλεστεί ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι θύμισε σε πολλούς την παρόμοια απόφαση του Βραζιλιάνου στόπερ πέρυσι στα πλέι οφ, πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν και πάλι ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής, ενώ κυκλοφορούσαν τότε φήμες για συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το... περίεργο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι ο Βραζιλιάνος ήταν από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που πρώτος συμφώνησε με τη διοίκηση για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων. Κάτι που σημαίνει πως θεωρητικά δεν ήταν από τους δυσαρεστημένους παίκτες, ενώ μέχρι την ημέρα του αγώνα δεν είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο κεφάλι...

Όπως και να έχει, η αντίδραση αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία περιέρχεται ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι πολύ γρήγορα θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες που θα αντιδράσουν.

Ο Νίκλας Χουλτ, για παράδειγμα, φαίνεται και δείχνει ακόμα και στις ατάκες του πολύ πιεσμένος. Μπορεί και χθες να τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει προσφυγή, ωστόσο δεν είναι στο χέρι του, αν και εφόσον δεν πάρει τα οφειλόμενα από τον Παναθηναϊκό. Οι εξελίξεις, δηλαδή, θα οδηγήσουν την πλευρά του Σουηδού να κινηθεί νομικά έτσι ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματά του αλλά και το μέλλον του.

    Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι είναι θέμα χρόνου να σκάσει η... βόμβα στο Τριφύλλι, καθώς όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα πιστεύουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Ακόμα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται να σταματήσει να βάζει πλάτη σε όσα συμβαίνουν. Το γεγονός, άλλωστε, ότι για πρώτη φορά χθες "άδειασε" τους παίκτες του και τόνισε πως "σήμερα δεν φέρω ευθύνη" για την ήττα από τον Πανιώνιο είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του, ενώ μαρτυράει ενδεχομένως και πως οι αντοχές του έχουν αρχίσει να τελειώνουν.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φως στο τούνελ και καμία κινητικότητα ακόμα και για σοβαρές εξελίξεις που προκύπτουν στην ομάδα, όπως αυτή του Αντρές Τσάβες. Από το Τριφύλλι δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια για την επιστροφή του Αργεντινού στην Ελλάδα, ενώ κανένας από την ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να μιλήσει μαζί του για να τον πείσει να γυρίσει. Επομένως, τα όσα γράφτηκαν περί επιστροφής του παίκτη δεν έχουν καμία βάση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.