Ads Top

Με «ψευτοεννιάρι» κόντρα στη Γιουβέντους; - Αποκαλύψεις Λεμονή...


Ο Τάκης Λεμονής ουσιαστικά ομολόγησε οτι στο ματς με τη Γιουβέντους την Τρίτη (05/12) θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με κανονικό φορ, δηλαδή τον Τζούρτζεβιτς, ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει κίνητρο.




Αναλυτικά:

Για το τι θα πει στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Γιουβέντους: «Πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν «κατασκόπευσε» την Γιουβέντους στον αγώνα με την Νάπολι: «Ναι το είδα το ματς. Θα μιλήσω για το τι έγινε πριν τον αγώνα και τι συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Η Νάπολι μου αρέσει πολύ όπως παίζει αλλά η Γιουβέντους έχει βαριά φανέλα και μετράει αυτό και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδαμε κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ ότι αύριο αυτά θα είναι κάπως διαφορετικά».

Για το πως περιμένει την Γιουβέντους και αν θα έβγαζε κάποιον παίκτη από την ιταλική ομάδα: «Ολους θα τους έβγαζα. Αστειεύομαι. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Για το γεγονός ότι στους αγώνες του Champions League ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με «ψευτοεννιάρι»: «Πιστεύω, θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Εγώ στέκομαι πιο πολύ στο στιλ και την φιλοσοφία του παιχνιδιού που θα έχουμε αύριο».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλό του υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα: «Ναι νομίζω ότι στην ζυγαριά πρέπει να βάλουμε αρκετά και ένα από αυτά είναι και το πρωτάθλημα. Σίγουρα ναι το σκέφτομαι έτσι».

Για τον Οφόε, τον Εμενίκε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός: «Ο Οτζίτζα είναι καλά. Υπολογίζεται για τον αγώνα. Ο Εμενίκε είναι λίγο δύσκολο. Έχει κάνει 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Λείπει καιρό. Θα δούμε μετά την προπόνηση»

Για το αν έχει ως στόχο να αιφνιδιάσει την Γιουβέντους: «Κάναμε κάτι ανάλογο από στιλ παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι θα κινηθούμε ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.