Ads Top

Αλέφαντος: Μόνο αυτόν να πάρει ο Μαρινάκης από Ελλάδα - Ρε Καπίνο, νομίζεις ότι είσαι για την Μπαρτσελόνα;


Κάνει και δηλώσεις ο Εμενίκε. Παίρνουν τόσα λεφτά χωρίς να παίζουν τίποτα και μιλάνε. Ρε Εμενίκε τι έχεις δώσει εσύ στον Ολυμπιακό;




Ένα ματς έκανες μόνο στο Κύπελλο. Εγώ για Εμενίκε και για Καρσελά πήγαινα κόντρα από τις αρχές με κίνδυνο να χαλάσω σχέσεις με ανθρώπους στον Ολυμπιακό. Τα έλεγα όμως από την αρχή. Μέχρι και για ποδοσφαιρική απάτη είχα μιλήσει. Και δεν αναφέρομαι στους τραυματισμούς. Αργός ο Εμενίκε. Κοντός ο Εμενίκε. Δεν υπάρχει σέντερ φορ Εμενίκε.

Κοροϊδεύει ο Καρσελά, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζει. Πολύ καλά κάνει ο Μαρινάκης να τους διώξει. Και οι Ζντίελαρ, Μίλιτς, αργοί παίκτες. Και για τον Ζντίελαρ έλεγα. Και ο Ταχτσίδης αργός παίκτης. Από όλους αυτούς που είναι να φεύγουν μόνο ο Καπίνο μου άρεσε, θεωρούσα ότι έχει σπουδαία προσόντα, αλλά άμα η συμπεριφορά του ήταν άσχημη, εκείνοι ξέρουνε.

Είσαι άξιος της μοίρας σου Καπίνο. Με τόσα προσόντα και σου έφαγε τη θέση ο Προτό σε αυτήν την ηλικία. Ξέρεις γιατί; Διότι ο Προτό δείχνει ότι παρά την ηλικία του διψάει να παίξει στον Ολυμπιακό. Σκίζεται. Εσύ τι νόμιζες, ότι είσαι για την Μπαρτσελόνα; Τα δίνει όλα ο Προτό και σέβεται. Άντε τώρα να βρεις ομάδα.

Από ελληνικό πρωτάθλημα με ρωτάει ο Σινάνογλου αν βλέπω κανένα παιδί φέτος που να αξίζει να παίξει στον Ολυμπιακό από τις άλλες ομάδες. Παίκτες που θα μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός. Δεν μιλάω για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού.

    Ένας μόνο υπάρχει. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, ο Γιαννιώτης, κανέναν άλλο δεν βλέπω έτοιμο να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό.

Τώρα δεν βγαίνουν εύκολα ταλέντα. Τώρα τα παιδιά είναι τατουάζ, μούσι, και νυχτερινά μαγαζιά. Κομπιούτερ και κινητό. Τα προηγηούμενα χρόνια η ζωή μας ήταν η μπάλα. Το χώμα, οι μονομαχίες, ο δρόμος, η αλάνα. Η κόντρα της μίας γειτονιάς με την άλλη. Τρώγανε σίδερο τότε τα παιδιά. Τώρα το μυαλό των παιδιών είναι σε άλλα πράγματα.

Πάμε λίγο τώρα να μιλήσουμε για ξένο ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει τόσο πολύ ο Γκουαρντιόλα. Έχει φτιάξει πολύ καλή τη Σίτι φέτος. Το 4-3-3 καταπληκτικά το παίζει. Βγαίνει φοβερά με Αγκουέρο ταχύτατο και υγιή πλέον, δεν τραυματίζεται, τα χαφ βγαίνουν φοβερά από πίσω, κλείνουν κιόλας, δεν μπάζουν πίσω. Η Γιουνάιτεντ δυστυχώς δεν βλέπεται. Ποδόσφαιρο σε αργό ρυθμό, πάει να κλέψει το παιχνίδι, δεν σε συναρπάζει.

Με ρωτάει ο Θέμης για τις δηλώσεις του Ρονάλντο ότι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Κοιτάξτε να δείτε. Η ιστορία θα συνεχίσει να λέει ότι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών είναι ο Πελέ. Ο Ρονάλντο με τον Μέσι όμως για εμένα, είναι μέσα στην τριάδα των καλύτερων παικτών όλων των εποχών. Μην με ρωτάτε ποιος είναι δεύτερος και ποιος τρίτος. Για εμένα είναι πρώτος ο Πελέ και στη δεύτερη θέση ο Μέσι με τον Ρονάλντο, ο Ρονάλντο με τον Μέσι.

Με προβοκάρει ο Σινάνογλου και μου λέει αν με ρωτούσε ο Μαρινάκης αύριο ποιον να διάλεγε για να έφερνε στον Ολυμπιακό μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο τι θα απαντούσα. Το σκέφτομαι και απάντηση δεν έχω.

    Δεν δίνω ούτε 1% παραπάνω στον έναν ή στον άλλο. Τους θεωρώ και τους δύο καλύτερους του Μαραντόνα. Μιλάμε για φαινόμενα διάρκειας που 10 χρόνια μας χαρίζουν σούπερ μπάλα.

Και είναι άτυχοι που πέσανε στην ίδια εποχή. Αν ήταν ο καθένας μόνος του σε ξεχωριστή εποχή, θα είχε πάρει 10 χρυσές μπάλες ο καθένας, όχι από 5 που έχουν τώρα αφού τις μοιράζονται.

Έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά στο τελικό σύνολο δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα στον έναν ή στον άλλο. Είναι και οι δύο τρομεροί γκολτζήδες, μεγάλη τέχνη ο Μέσι, ασύλληπτη ταχύτητα ο Ρονάλντο, έχει και το κεφάλι και τα δύο πόδια ο Πορτογάλος, αλλά ο άλλος έχει τη διείσδυση που την κολλάει στο αριστερό και μπορεί να σε διαλύσει.

Άμα φύγουν αυτοί οι δύο, ποιον να δεις. Δεν ξαναβγαίνουν τέτοιοι παίκτες να σαρώνουν επί τόσα πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ισπανικό πρωτάθλημα στη φοβερή κόντρα Ρεάλ με Μπαρτσελόνα. Με άριστα το 10 είναι και οι δύο του 10. Είναι ισάξιοι. Και όποιος βάζει έναν από τους δύο πιο πάνω, αδικεί το ποδόσφαιρο. Διότι είναι και οι δύο τέλειοι ποδοσφαιριστές.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.