Ads Top

Αυτός που εμπιστεύονται τυφλά στον Ολυμπιακό!


***Σε μία εποχή που αρχίζει και φουντώνει η μεταγραφολογία-και καλύτεροι παίκτες είναι πάντα αυτοί που ΘΑ έρθουν, ας γράψω εγώ για ένα παίκτη του Ολυμπιακού, που είναι στο ρόστερ και βοηθάει από το πρώτο ματς της σεζόν την ομάδα με την αθόρυβη δουλειά του.




***Δεν έχει το ύψος και την μπαλιά του Ταχτσίδη.

***Δεν έχει την ικανότητα του Ζιλέ να βγαίνει σαν κρυφός φορ.
***Δεν έχει την τεχνική του Μαρτίνς.

***Δεν έχει τα τρεξίματα και το επιθετικό πνεύμα του Ανδρούτσου.
***Δεν έχει την κλάση του Οτζίτζα.

***Δεν έχει την πάσα του Ζντιέλαρ.

***Και για να πάμε λίγο πιο πίσω, δεν είναι η πολυσύνθετη φιγούρα που λέγεται Μιλιβόγεβιτς!

***Όμως, ο Ρομάο είναι ο πιο βασικός μέσος του Ολυμπιακού! Ο μοναδικός (!) παίκτης της ομάδας, τον οποίο εμπιστεύονται τυφλά και ο νυν (Λεμονής) και ο πρώην (Χάσι) προπονητής. Ο παίκτης που δεν παίζει μόνο όταν έχει κάρτες.

***Και το έχει καταφέρει ο Γάλλος (στη Γαλλία είναι γεννημένος) με το σπαθί του. Κάνοντας ακούραστα και μαχητικά τη βρώμικη δουλειά στα χαφ, κόβοντας, κλέβοντας, διώχνοντας, τρέχοντας, πρεσάροντας, αλλά και βοηθώντας και πιο μπροστά, είτε με κάποιο γκολ, είτε με κάποια πάσα για γκολ (βλέπε ασίστ στον Ομάρ για το γκολ στον Απόλλωνα).

***Στα 33 του, ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης του ρόστερ (μετά τον 34χρονο γκολκίπερ Προτό), έχει καθιερωθεί ως ο πιο βασικός «ερυθρόλευκος» από τέλη Ιουλίου έως και σήμερα! Και παρότι μόλις ενάμιση χρόνο στην ομάδα έχει κερδίσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πίσω από τον Μποτία, που είναι στον τέταρτο χρόνο του στο Ρέντη.

***Κι όλα αυτά, την στιγμή που τους έξι πρώτους μήνες του στον Ολυμπιακό, είχε (λόγω Μιλιβόγεβιτς) μηδενική συμμετοχή.

***Αν μη τι άλλο, «μαγκιά του»!

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.