Ads Top

«Αβοήθητοι και παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς»!


Τρομακτικά είναι αυτά που κατήγγειλαν οι φίλαθλοι της Γιουβέντους που δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο «Γ.Καραϊσκάκης»...




«Ήταν ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και προκάλεσαν τρόμο. Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε μπαίνοντας γρήγορα στην υπόγεια διάβαση που μας οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως υπήρχαν και εκεί Έλληνες που μας περίμεναν για να μας επιτεθούν.

Δεν υπήρχαν πολλοί σοβαροί τραυματισμοί, είδα όμως έναν τύπο που είχε σχιστεί το μάτι του από επίθεση που δέχτηκε. Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός για να μας βοηθήσει, στην ουσία ήμασταν αβοήθητοι και παραδωμένοι στους Έλληνες οπαδούς", τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Tuttosport ένας οπαδός της "βέκια σινιόρα" από το σύνδεσμο της Γιουβέντους στην Santa Lucia del Mela.

Υπάρχει όμως και μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία από τον Γκουίντο Τζενάρο που ήρθε στην Αθήνα με το γιο του από την περασμένη Παρασκευή για μία σύντομη εκδρομή στην Ελλάδα, ο οποίος έριξε και αλλού ευθύνες...

 "Οι πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το στάδιο μας υποδείκνυαν στους Έλληνες σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ούρλιαζαν και έκαναν σήματα για να τους βοηθήσουν στην καταδίωξή μας. Ήταν τρελό το γεγονός πως δεν υπήρχαν αστυνομικοί για να επιβάλλουν την τάξη", δήλωσε, ενώ άλλοι Ιταλοί υποστήριξαν πως η ελληνική αστυνομία κατηγόρησε εκείνους ως υπεύθυνους για την αναταραχή που έγινε έξω από το γήπεδο.»

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.