Ads Top

Ανατροπή-ΣΟΚ από το πουθενά για τον Παναθηναϊκό


Η υπόθεση του «αντάρτη», Αντρές Τσάβες, ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Αργεντινός αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να εγκαταλείψει την ομάδα και να εγκατασταθεί στην πατρίδα του δίχως να έχει πάρει τη σχετική άδεια.



Ο «Κομαντάντε» έχει υψηλό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα οι Πράσινοι χρωστούν ακόμα στην Μπόκα Τζούνιορς ένα εκατομμύριο ευρώ από τη μεταγραφή του. Συνεπώς, η πώλησή του είναι η μοναδική λύση προκειμένου να μη ζημιωθεί κι άλλο ο Παναθηναϊκός, τα ανοικτά οικονομικά μέτωπα για τον οποίο είναι ήδη αρκετά.

Κάποιο… φως φάνηκε στον ορίζοντα με την πρόταση που μαθεύτηκε ότι έχει καταθέσει η αργεντίνικη Ταγέρες για τον Τσάβες, ωστόσο είναι νωρίς για… πανηγυρισμούς.

Και αυτό γιατί η πρόταση της Ταγέρες σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως η τελική λύτρωση για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση Τσάβες. Οι Αργεντίνοι φέρονται να προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (το υπόλοιπο 50% ανήκει εξ’ ημισίας σε Μπόκα Τζούνιορς και Μπάνφιλντ).

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τα συγκεκριμένα χρήματα το Τριφύλλι θα ξεπληρώσει το χρέος του στην Μπόκα, όμως οι Πράσινοι χρωστούν επίσης -στην καλύτερη- το 40% μιας δόσης συμβολαίου στον ίδιο τον παίκτη, ποσό που πρέπει να βρεθεί από αλλού.

Υπάρχει, πάντως, και το ενδεχόμενο η πρόταση να είναι χαμηλότερη του ενός εκατομμυρίου, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες. Στην περίπτωση αυτή, δεν φτάνει ούτε για να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα χρέη προς την ομάδα του Μπουένος Άιρες!

Συνεπώς, προφανώς και αποτελεί καλή εξέλιξη η πρόταση της Ταγέρες για τον Τσάβες. Πρόκειται για οικονομική ανάσα, όχι όμως και για θρίαμβο. Εάν η υπόθεση προχωρήσει τελικά, ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει τον «βραχνά» του χρέους προς την Μπόκα (έστω το μεγαλύτερο κομμάτι του) και εν συνεχεία θα πρέπει να βρει λύση με τον παίκτη.

Τουλάχιστον, θεωρείται πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί συμβιβαστική λύση με την πλευρά του Αργεντινού, καθώς ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε λειτουργεί εναντίον του και δεν τον συμφέρει να τραβήξει το σχοινί στα άκρα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.