Ads Top

Τρεις επιστροφές «καίνε» τον Ολυμπιακό - Κίνδυνος για τον… σίγουρο, ποιος «κόβεται»


Τρέχουν οι εξελίξεις ενόψει Γενάρη! Ποιοι έρχονται, ποιος φεύγει;


Ο Ολυμπιακός πυροδότησε… βόμβα ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι οι Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ και Μίλιτς θα αποχωρήσουν από την ομάδα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάπως έτσι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυναμικά το εγχείρημα του ξεσκαρταρίσματος στο ρόστερ και το μόνο σίγουρο είναι ότι έπεται συνέχεια στις εξελίξεις τόσο σε επίπεδο αποχωρήσεων όσο και μεταγραφών.

Οι δυσκολίες για την επιστροφή Γιαννιώτη

Το «κόψιμο» του Στέφανου Καπίνο από το ρόστερ δημιουργεί την ανάγκη απόκτησης ενός τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Σίλβιο Προτό. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να φέρει πίσω τον Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση φαίνεται πώς είναι πιο περίπλοκη από όσο παρουσιάζεται. Και αυτό γιατί ναι μεν ο παίκτης έχει ρήτρα επαναγοράς που ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, όμως αυτή ισχύει μόνο για το καλοκαίρι.


Τυπικά ο Γιαννιώτης υπέγραψε ως ελεύθερος στον Ατρόμητο και η ρήτρα μπήκε για να διασφαλίσουν οι Πειραιώτες ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θέλουν να τον ξαναπάρουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συνεπώς, εάν θελήσουν να κινηθούν για την επιστροφή του τον χειμώνα, δηλαδή νωρίτερα από το συμφωνηθέν, θα πρέπει να διαπραγματευθούν με την ομάδα του Περιστερίου από μηδενική βάση. Ταυτόχρονα, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος κατέχει τα δικαιώματα του Έλληνα γκολκίπερ, μπορεί να τον πουλήσει οπουδήποτε θέλει τον Ιανουάριο δίχως ο Ολυμπιακός να μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τον εμποδίσει!

Τα δεδομένα για Τοροσίδη και ο κίνδυνος για Φιγκέιρας

Παράλληλα, ένα ακόμα σενάριο που «παίζει» πολύ στην επικαιρότητα των Ερυθρολεύκων είναι ο επαναπατρισμός της του Βασίλη Τοροσίδη. Πράγματι, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει κινητικότητα για την επιστροφή του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού στην ομάδα και φαντάζει αρκετά πιθανό να έχουμε εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε χτυπά ξεκάθαρο «καμπανάκι» για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος έχει αρχίσει να… ανεβαίνει επικίνδυνα στη λίστα των υποψηφίων για φυγή και αν δεν καταφέρει να «γυρίσει το χαρτί», δεν αποκλείεται ο Τοροσίδης να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ!

Η υπόθεση του Λυκογιάννη

Κατά τα άλλα, ένας ακόμα παίκτης, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό, είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Όσον αφορά στον Έλληνα αριστερό μπακ, σας έχουμε ενημερώσει παλαιότερα για τα δεδομένα που καθιστούν την υπόθεσή του περίπλοκη και σε αυτά έρχονται να προστεθούν τα πρόσφατα ρεπορτάζ, που τον θέλουν να κλείνει στην αγγλική Λιντς.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνουμε αυτές τις πληροφορίες ως δεδομένες, μιας και το παρελθόν μάς διδάσκει ότι πολλές φορές τέτοιου είδους σενάρια αποτελούν… μανατζερικά παιχνίδια.

Για παράδειγμα, η ίδια ομάδα, η Λιντς, πριν ενάμιση χρόνο εμφανιζόταν έτοιμη να δώσει 4-5 εκατ. για τον Δημήτρη Διαμαντάκο, τότε πελάτη του γνωστού ατζέντη, Θεόφιλου Καρασαββίδη, ο οποίος πλέον εκπροσωπεί τον Λυκογιάννη. Εκείνη η δουλειά τελικώς δεν έγινε ποτέ, συνεπώς καλό θα ήταν να κρατάμε… μικρό καλάθι και για τα τωρινά σενάρια.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.