Ads Top

Έρχεται πρόταση για Ερυθρόλευκο άσο


Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς με την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, μπορούν χωρίς άγχος να ψάξουν για τις προσθήκες που χρειάζονται, αλλά και να μελετήσουν τις προτάσεις που έχουν (ή θα έχουν) για κάποιους από τους παίκτες τους.




Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του sportdog.gr, στο Λιμάνι έχουν ενημερωθεί και περιμένουν προσεχώς να… σκάσει πρόταση για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες τους, ο οποίος φέτος κάνει φοβερή σεζόν και έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος πλέον έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι, ενώ σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, υπάρχει σκάουτερ για να τον τσεκάρει.

Ο νεαρός μπακ έχει «πέραση» σε ομάδες της Γερμανίας και μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως προσεχώς, θα υπάρξει επίσημη κρούση από σύλλογο της Bundesliga για τον Κούτρη και μάλλον δεν θα είναι η Άιντραχτ που τον παρακολουθεί πολύ στενά το τελευταίο διάστημα.

Στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι, προφανώς μέσω των μάνατζερ, για αυτές τις εξελίξεις, ωστόσο δεν φαίνεται πως βιάζονται να πουλήσουν τον Κούτρη, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για ένα από καλύτερα ταλέντα που έχουν στο ρόστερ τους.

Πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητες τους και είναι σίγουροι πως εάν παίξει και δεύτερη χρονιά βασικός, τότε θα εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Γι’ αυτό και εμφανίζονται άλλωστε αρνητικοί στο ενδεχόμενο να που τον «ναι», εφόσον έρθει η πρόταση από την Γερμανία. Δεν είναι στα πλάνα τους η άμεση πώληση του Κούτρη, εκτός και αν έρθει κάποια τρελή πρόταση, πάνω από τα 8-10 εκατομμύρια ευρώ…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.