Ads Top

Η δήλωση Δομάζου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού που θα συζητηθεί!


Η σημερινή ημέρα ήταν πάρα πολύ δυσάρεστη για τον Παναθηναϊκό, αφού η ήττα από τον Πανιώνιο συνδυάστηκε με επεισόδια στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» μεταξύ φίλων της ομάδας.




Η κατάσταση στον σύλλογο δείχνει να είναι οριακή και σε τέτοιες στιγμές μετράει πάντα η γνώμη των παλαιμάχων, οι οποίοι έχουν «δεθεί» με την ομάδα και αγωνιούν για το μέλλον της.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Μίμης Δομάζος, έδωσε ελπίδες στον κόσμο της ομάδας, αφού σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει προοπτική για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δομάζος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος πως κάποιος θα βρεθεί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου. Εν συνεχεία, στην ερώτηση του ρεπόρτερ της ΕΡΤ για το αν η δήλωσή του είναι προϊόν πληροφορίας ή απλώς δικής του εκτίμησης, ο παλαίμαχος παίκτης απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα με… ντρίμπλα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τώρα δεν μπορώ να μιλήσω»!

Κατά τα άλλα, ο Μίμης Δομάζος χρέωσε την κατάσταση στον Γιάννης Αλαφούζο κάνοντας μάλιστα λόγο για την πρόσφατη οικονομική βοήθειά του με 300.000 ευρώ προς τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Αντωνιάδης στάθηκε επίσης στις ευθύνες του Αλαφούζου, ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έχει άτυπο ρόλο στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Καμάρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, παρά τα προβλήματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.