Ads Top

Έτσι θα πάει στο Φάιναλ Φορ ο ΠΑΟ - «Τέρας» για το «5» κοιτάζει ο Πασκουάλ!


Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πολύ καλά σε γενικές γραμμές τον τελευταίο καιρό. Το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις αποτελεί παραφωνία, αλλά και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ειδικά στην Ευρωλίγκα.




Παράλληλα, όμως, όλοι βλέπουν ότι το υλικό του «τριφυλλιού» θέλει βελτίωση, προκειμένου στην Ευρωλίγκα να γίνει η υπέρβαση και κατ' αρχάς να καταστεί εφικτή η επιστροφή στο φάιναλ-φορ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση, αλλά ήδη οι νταμπλούχοι ρίχνουν ματιές στην αγορά για ψηλό. Ο Ιαν Βουγιούκας την δουλειά που είναι να κάνει, την κάνει, ο Ζακ Ογκαστ δεν είναι ακόμη έτοιμος για Ευρωλίγκα και έτσι ο Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει και ψάχνεται να βρει λύση, ώστε όταν αποφασιστεί να γίνει κίνηση, να είναι έτοιμος.

Ανάμεσα στους παίκτες που βλέπει είναι ο Τζέρεμι Εβανς, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός στον κόσμο από τον διαγωνισμό καρφωμάτων, που κέρδισε στο ΝΒΑ το 2012. Για χρόνια ολόκληρα έπαιξε στους Τζαζ, λιγότερο στους Μάβερικς και πέρυσι στη Χίμκι, ώσπου τραυματίστηκε.

Πλέον, είναι έτοιμος και δείχνει τα πλούσια προσόντα του στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μπέιχοκς. Εχοντας εκεί 12.5 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Εβανς είναι σύγχρονος ψηλός και ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν αποτελεί παρά μόνο μία λύση από τις αρκετές που κοιτάζει ο Πασκουάλ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.