Ads Top

Καυτές εξελίξεις στην Τούμπα - Γι’ αυτό γύρισε ο Άρνεσεν - Τι γίνεται με δύο top ονόματα!


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε σε πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη η επιστροφή του Φρανκ Άρνεσεν στην Τούμπα.




Ωστόσο, ο Δανός ποτέ δεν έπαψε να κρατάει επαφές με τον ΠΑΟΚ από τότε που αποχώρησε από το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Απεναντίας, παραμένει... εξωτερικός συνεργάτης του Δικεφάλου σε μεταγραφικά θέματα.

Ο σκοπός του ταξιδιού του, άλλωστε, στην Ελλάδα ήταν τέτοιος, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Φρανκ Άρνεσεν πήγε στην Τούμπα για να συζητήσει τις υποθέσεις δύο συγκεκριμένων παικτών, του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και του Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο πρώτος, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, αναμένεται να πωληθεί (πιθανότατα το καλοκαίρι) από τον Δικεφάλο, προκειμένου να μπουν τα απαραίτητα -για το Financial Fair Play- χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ενδεχομένως, λοιπόν, ο Δανός να μπορεί με τις διασυνδέσεις του να φέρει κάποια μεγάλη πρόταση για τον Σέρβο άσο.

Πάντως, ο Φρανκ Άρνεσεν δείχνει να έχει προχωρήσει περισσότερο τη δεύτερη περίπτωση, του Βόσνιου μέσου, με τις πληροφορίες του sportdog.gr να αναφέρουν πως έφερε ήδη επίσημη προσφορά για την πώληση του παίκτη.

Ο 24χρονος άσος, άλλωστε, είναι από το περασμένο καλοκαίρι... φευγάτος, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει αρκετές συζητήσεις για την παραχώρησή του, χωρίς, όμως, να έχει βγει τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο. Εξάλλου, ούτε ο Φρανκ Άρνεσεν δείχνει να έχει φέρει την... ιδανική πρόταση για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Οι αξιώσεις του Δικεφάλου για τον ταλαντούχο μέσο είναι αρκετά μεγάλες και, όπως φαίνεται, ο Δανός θα πρέπει να φέρει κάτι καλύτερο για την παραχώρηση του Βόσνιου. Όπως και να έχει, αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται πως είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.