Ads Top

Βράζουν στο Λιμάνι - Oι εχθροί και οι παίκτες που διαλέγουν ματς - Γιατί ξεσπάει ο Σάββας


Στον... αστερισμό του μεγάλου ματς από πλευράς σημασίας και εμφάνισης, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κινούνται ακόμα όλα στον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα, στην ομάδα προσπαθούν να συγκεντρωθούν για το σημαδιακό ματς με τον Πλατανιά.




Σημαδιακό γιατί πρόκειται για την επιστροφή στο Φάληρο της ομάδας, που προσπάθησε πέρυσι να βάλει σε πολύ μεγάλους μπελάδες τον Ολυμπιακό, με το να καταγγείλει διάφορα... περίεργα (όπως αποδείχτηκε, αφού το δικαστήριο δεν τα έκανε δεκτά) περίπου ένα μήνα μετά την αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

Όπως λένε στον Ρέντη, η ομάδα οφείλει ιδιαίτερα σε αυτό το ματς αλλά και στα υπόλοιπα, που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα, να παίξει «με το μαχαίρι στα δόντια» και να δώσει απαντήσεις στους αμφισβητίες της.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έδωσαν απαντήσεις με την εμφάνισή τους απέναντι στα μεγαθήρια της Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα, επιβεβαιώθηκε το βάθος, η ποιότητα και η αξία του ρόστερ, που τόσο πολύ έχει αμφισβητηθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια κατάσταση που όπως πιστεύουν στον Ολυμπιακό οφείλεται εν πολλοίς και στις εχθρικές διαιτησίες, που συναντούν στην Ελλάδα και δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με την Μπαρτσελόνα έχοντας κάνει μόλις 9 φάουλ και τη φιλοξενούμενή του να έχει πάνω από 65% κατοχή μπάλας… Κι όμως με την ΑΕΚ, στους Ερυθρολεύκους υποδείχτηκαν... 24(!) φάουλ από τον κατά πολλούς κορυφαίο Ελληνα διαιτητή, Σιδηρόπουλο, με τον Παναθηναϊκό οι Ερυθρόλευκοι υποδείχτηκε πως έκαναν 21 φάουλ και με τον ΠΑΟΚ 20!

Κάπως έτσι, στο Λιμάνι είναι λογικό να θεωρούν πως στη Σούπερ Λίγκα παίζουν με «σημαδεμένη τράπουλα» και γι' αυτό ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν σταματά να βγαίνει σε κάθε ευκαιρία στους τηλεοπτικούς δέκτες και να «φωνάζει» για τα κακώς κείμενα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ...

Πάντως, στο Λιμάνι παραδέχονται ότι πολλοί παίκτες διαλέγουν ματς για να τα δώσουν όλα και σε κάποια άλλα κάνουν... αγγαρεία, αλλά όπως τονίζουν, αυτό είναι μάλλον κάτι λογικό και συμβαίνει σε πάρα πολλές ομάδες του πλανήτη. Όπως υπογραμμίζουν, είναι διαφορετικό να σε βλέπουν παγκοσμίως πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, όπως συνέβη στο ματς με την Μπαρτσελόνα και διαφορετικό να παίζεις μεταξύ... συγγενών και φίλων.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές ζουν και αναπνέουν για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα, πολλοί από αυτούς επιλέγουν να παίξουν κατά καιρούς σε κάποιες ομάδες μόνο και μόνο επειδή συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτή είμαι μια συνθήκη που ισχύει παγκοσμίως και δεν θα μπορούσε να μην αφορά και την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Πάντως, πολλοί στην πειραϊκή ομάδα ήταν απολύτως χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για το ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα τα έδωσαν όλα και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «τουλάχιστον οι παίκτες μας διάλεξαν το πλέον κατάλληλο ματς για να τα δώσουν όλα και να κάνουν όλο τον πλανήτη να συζητάει γι’ αυτούς και την ομάδα μας, που κράτησε στο μηδέν την Μπάρτσα για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.