Ads Top

Έβγαλε... στη σέντρα τους παίκτες του ο Σφαιρόπουλος!


Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης του Ολυμπιακού εστίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνεντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.


Παράλληλα, έκανε αναφορά στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη και χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την πολύ καλή απόδοση του Γιάνις Στρέλνιεκς, τόνισε με νόημα ότι κάποιος παίκτες πρέπει να ανέβουν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν παλέψαμε όπως θέλαμε κι όπως είχαμε σχεδιάσει. Χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες στην άμυνα. Από την άλλη πλευρά το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν απειλήσαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ που χάσαμε. Αυτό πλήγωσε την αυτοπεποίθησή μας κι όσο προχωρούσε το παιχνίδι αυτό μας επηρέασε και άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Χάσαμε ένα εντός έδρας ματς, είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε πολύ πιο δυνατά στη συνέχεια. Η Ευρωλίγκα είναι στην αρχή, είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνέλθουμε για τη συνέχεια», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Για τη χαμηλή παραγωγικότητα του Ολυμπιακού είπε: «Βέβαια υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει οι συνεργασίες να γίνουν καλύτερες και να εκτελούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ κι αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης».

Ερωτηθείς αν διακρίνει ψυχολογικό πρόβλημα μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω. Έχουμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Επιθετικά δεν λειτουργούμε καλά, αλλά και η άμυνά μας, που δεν ήταν κακή, μπορούσε να ήταν καλύτερη».

Όσο για το αν διέκρινε θέμα συγκέντρωσης στο φινάλε της τρίτης περιόδου είπε: «Ναι, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το μομέντουμ και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια».

Σε ερώτηση για το αν φαίνεται η απουσία του Σπανούλη απάντησε: «Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας κι όταν δεν παίζει είναι μια απώλεια. Μέχρι τώρα παίζαμε καλά και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά. Όταν θα έρθει θα είναι η ομάδα κομπλέ. Τώρα μας λείπει αυτό. Σίγουρα κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν. Ο Στρέλνιεκς ήρθε για να έχει σημαντικό ρόλο και το δείχνει, αλλά πρέπει να το δείξουν κι άλλοι παίκτες».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.