Ads Top

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό


Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν καθόλου για πιθανές συνέπειες στην ομάδα από τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκλαμβάνουν ως θετικό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ αθωώθηκε από τις τέσσερις κατηγορίες που τον βάρυναν και παρουσιάζονται βέβαιοι πως θα αθωωθεί και για τις εναπομείνασες.




Μάλιστα είναι ήσυχοι πως η ομάδα δεν θα επηρεαστεί στο παραμικρό στη λειτουργία και την καθημερινότητά της. Με την επικείμενη μεταβίβαση της προεδρίας στον Γιάννη Μώραλη, έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη και γνώστη των ποδοσφαιρικών πραγμάτων, αλλά και με την πιθανή παραχώρηση των μετοχών σε κάποιο άλλο πρόσωπο μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής περιπέτειας, θεωρούν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν θα βγει από την ισορροπία του.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, νομικοί κύκλοι εκλαμβάνουν ως θετικά στοιχεία το γεγονός ότι ψήφισε υπέρ της απαλλαγής του ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών (κι ας μειοψήφησε), αλλά και το ότι υπήρξε απαλλαγή του προέδρου της ΠΑΕ από κάθε κατηγορία με δικαστικό βούλευμα για την προηγούμενη υπόθεση των στημένων αγώνων, το περίφημο Koriopolis. Μάλιστα κάποιοι εκτιμούν πως η τωρινή υπόθεση είναι πιθανό να μη φτάσει καν στο ακροατήριο του δικαστηρίου, κάτι που θα συμβεί αν ο κ. Μαρινάκης υποβάλει αίτηση για αναίρεση του βουλεύματος στον Άρειο Πάγο κι αυτή γίνει δεκτή. Οι δικηγόροι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού αναμένουν τη δημοσιοποίηση του βουλεύματος για να χαράξουν τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

Αυτό για το οποίο είναι σίγουροι στον Ολυμπιακό είναι πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες για το σύλλογο από πλευράς δικαιοσύνης. Αναφέρουν πως η υπόθεση για το Ολυμπιακός-Βέροια έχει τελεσιδικήσει με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που απάλλαξε τους φιλοξενούμενους, ενώ για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος δεν υπήρξε καν κλήση σε απολογία μετά την ανάκριση και τις καταθέσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τέλος, στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με μεγάλη ικανοποίηση τη συσπείρωση που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου και των φιλάθλων και θεωρούν κάνουν λόγο για λάσπη στον… ανεμιστήρα από τους εχθρούς του Βαγγέλη Μαρινάκη.

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.