Ads Top

Μάχη μέχρι τέλους – Αυτός είναι ο μεγάλος «εχθρός» του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ


Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι πολλοί την... έπεσαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου, θεωρώντας τον, τον κύριο υπεύθυνο για την αδυναμία που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα.




Ο Ρουμάνος τεχνικός τα... άκουσε για τα καλά, εντούτοις έχει την στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, αφού ο γιος του μεγαλομετόχου, Γιώργος, ξεκαθάρισε πως πιστεύει σε αυτόν και θα τον αφήσει να κάνει την δουλειά του στον Δικέφαλο.

Παρόλα αυτά, ο 48χρονος κόουτς δεν απολαμβάνει της στήριξης του κόσμου του ΠΑΟΚ, ενώ φαίνεται πως έχει και κάποια θεματάκια πειθαρχικού χαρακτήρα στα αποδυτήρια (σ.σ. αψυχολόγητες κόκκινες κάρτες Ζαμπράνο και Μπίσεσβαρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν τον Λουτσέσκου στον πάγκο και για έναν άλλο λόγο, που έχει να κάνει με τον εξορθολογισμό του κόστους. Αν ο Ρουμάνος χαιρετήσει, τότε όλοι θα ζητούν αντικαταστάτη από το πάνω ράφι, κάτι που αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορεί να συμβεί στον ΠΑΟΚ, αφού το Financial Fair Play που υπαγορεύει η UEFA βάζει... όρια στα έξοδα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.