Ads Top

Κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ – Ποιοι καραδοκούν για να… αρπάξουν τον παικταρά τον Ιανουάριο!


O ΠΑΟΚ διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στα πρόσφατα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ισάριθμες ήττες.




Την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα που πιθανώς να απασχολήσει τους διοικούντες εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Συγκεκριμένα, έχει γραφτεί ότι ο Σέρβος απασχολεί ομάδες της Κίνας και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, το συγκεκριμένο σενάριο όχι μόνο έχει βάση, αλλά δουλεύεται εντατικά.

Για την ακρίβεια, δυο μάνατζερ εργάζονται πάνω στην υπόθεση προωθώντας τον Σέρβο γκολτζή στη χώρα της Άπω Ανατολής, κάτι που σημαίνει πως το θέμα είναι πέρα για πέρα υπαρκτό!

Πολλά εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη, καθώς ο τελικός λόγος είναι δικός του για το αν θέλει να αφήσει την Ευρώπη και να πάει στα βάθη της Ασίας σε ηλικία μόλις 27 ετών. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε σεζόν Μουντιάλ και ενδεχόμενη μετακίνησή του Πρίγιοβιτς στην Κίνα πιθανώς να μειώσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική Σερβίας.

Εν κατακλείδι, το ενδιαφέρον από Κίνα για τον υψηλόσωμο φορ είναι πραγματικό, όμως φαντάζει δύσκολο ο παίκτης να πάρει μια τέτοια απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από την άλλη, όμως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το… χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει, αφού οι Κινέζοι έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν φείδονται χρημάτων!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.