Ads Top

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟ – Τι «λέει» ο Αλαφούζος και τι θα ακούσουν οι παίκτες!


Σαν καράβι που ψάχνει από κάπου να πιαστεί για μην βουλιάξει μοιάζει αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός. Τα χρέη "τρέχουν", πειθαρχικά θέματα όπως αυτό του Τσάβες προσθέτουν μεγαλύτερο βάρος στη διοίκηση και ο κίνδυνος προσφυγών παραμονεύει για τα καλά.




Μέσα σε αυτό το χάος και την αβεβαιότητα η διοίκηση του "τριφυλλιού" προσπαθεί να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα και να βρει "ρευστό" εκεί που... δεν υπάρχει και εκεί που μοιάζει απίθανο να βρεθεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν σε μια... εισφορά από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου, εντούτοις κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ αισιόδοξο αυτή την στιγμή.

Ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έχει διαμηνύσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι δεν θέλει να έχει καμία "επαφή" με το "τριφύλλι" και παρότι ο λόγος γίνεται για δανεικά για να εξοφληθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο "Mr. Skai" θα ενδώσει, καθώς δεν θέλει να δημιουργήσει προηγούμενα και να παρεκκλίνει από όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα.

Όσο για το τι θα πουν στο Κορωπί στους παίκτες, που ανησυχούν για τους μισθούς και τα συμβόλαιά τους; Θα προσπαθήσουν να τους καθησυχάσουν, λέγοντάς τους ότι όσα χρήματα παίρνει η ΠΑΕ θα τα δίνει σε αυτούς και πως η κατάσταση θα βελτιωθεί τον επόμενο μήνα, συνιστώντας υπομονή και καλή θέληση.

Παράλληλα, οι διοικούντες θα τονίσουν πως όσοι παραμείνουν θα πληρωθούν, ενώ όσοι φύγουν με προτάσεις, θα βοηθήσουν αυτούς που θα μείνουν, δίνοντάς τους ουσιαστικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρίσκονται σε φουλ δράση αν και όταν αποχωρήσουν.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να δώσουν ελπίδα στους ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας πως κάποιοι από αυτούς δεν θα προβούν σε κινήσεις (βλέπε προσφυγές), που θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στην, ήδη, ταλαιπωρημένη ΠΑΕ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.