Αποκάλυψη για το μέλλον του ΠΑΟΚ που δείχνει... ξήλωμα Σαββίδη! | LiveSports365


Αποκάλυψη για το μέλλον του ΠΑΟΚ που δείχνει... ξήλωμα Σαββίδη!

Written By kingpourn on Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 | 3:42 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
«Σχεδόν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει του χρόνου στο Καυτατζόγλειο»
Πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις έφερε στον αέρα του «Libero 107,4» ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτατζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φουλ επίθεση».

Ο κ. Μητιντζής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με τη σημερινή αυτοψία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο Εθνικό Στάδιο, αλλά και το προχωρημένο των επαφών των δύο πλευρών.

Διευκρίνισε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί το Καυτατζόγλειο την ερχόμενη σεζόν, υποστηρίζοντας ότι για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει να αλλάξει ιδιοκτήτη!

Παράλληλα τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις που γίνονται αφορούν την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση του Σταδίου για τα επόμενα 2+1 χρόνια, τονίζοντας ότι το αίτημα αποκλειστικής χρήσης του «Δικεφάλου», ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει οικονομικά το κόστος όλων των βελτιωτικών έργων, μπορεί να ικανοποιηθεί για συγκεκριμένους χώρους, όπως για παράδειγμα τα αποδυτήρια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα στο χορτάρι του Καυτατζογλείου εκτός από τις ανάγκες των αθλητών του στίβου που θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Στάδιο.

Τέλος ο κ. Μητιντζής ξεκαθάρισε ότι οι προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γίνονται σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που θέλει τον «Δικέφαλο» και την πλευρά της διοίκησης του Σταδίου να υπογράφει σχετικό μνημόνιο συνεργασίας έως τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό.


paok24

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.