Ads Top

«Άκυρο» από Τελάντερ και τεράστιος κίνδυνος στον ΠΑΟ για αφαίρεση βαθμών!


Ένα ακόμα θρίλερ θα ζήσουν στον Παναθηναϊκό μέχρι το πρωί της Τετάρτης, το οποίο θα θυμίζει πάρα πολύ αυτό που συμβεί με τον Στάθη Ταυλαρίδη πριν από λίγο καιρό.




Συγκεκριμένα, ο Ράσμους Τελάντερ απέρριψε την πρόταση του Τριφυλλιού για διακανονισμό των οφειλών του και έτσι δεν θα αποσύρει την καταγγελία του, οπότε εάν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το πρωί της Τετάρτης (με τον Ταυλαρίδη υπήρξε συμφωνία την τελευταία ώρα), η υπόθεση θα εκδικαστεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Δανός αμυντικός, στον οποίο προτάθηκε να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του τον Μάρτιο και τα υπόλοιπα… μετά το καλοκαίρι με νέα συμφωνία, αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση και να βάλει σε σοβαρούς μπελάδες τον Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι, εάν τελικά η υπόθεση φτάσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες είτε να πληρώσουν 415.000 ευρώ είτε να πληρώσουν μεγάλο μέρος του, ώστε να αποσυρθεί η καταγγελία και να αποφευχθεί η ποινή.

Εάν δεν καταφέρουν να βρουν τα λεφτά, πράγμα διόλου εύκολο, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με μηδενισμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αφαίρεση τριών βαθμών!

Υπάρχει και αντιπρόταση

Η πλευρά πάντως του Ράσμους Τελάντερ, παρότι αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεν απέσυρε την καταγγελία, δείχνει πρόθυμη για συμβιβασμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πλευρά του Δανού έκανε αντιπρόταση που περιλαμβάνει την καταβολή 46 χιλ. ευρώ μέχρι τη Δευτέρα!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.