Ads Top

Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!


Το παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει... ψαχνό!


Κέρκυρα: Μία ισοπαλία και ένας βαθμός στη Λαμία θεωρούνται υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα απλό θετικό αποτέλεσμα, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Ωστόσο η συγκεκριμένη ισοπαλία με 1-1 το περασμένο  Σάββατο ισοδυναμεί με άθλο για τους Φαίακες. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κλήθηκε να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 9 παίκτες αλλά κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους στην άμυνά της και στο τέλος να πανηγυρίσει δικαίως. Οι νησιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Παμλίδη και υπέστησαν σοκ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν αρχικά ο διαιτητής Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Σοϊλέδη, φάση στην οποία έγινε το 1-1, και στην επόμενη φάση απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη και τον Μπαλάφα για φάουλ στο κέντρο! Τεράστιο χαρακτήρισε τον βαθμό που κατέκτησε η ομάδα του ο Έλληνας τεχνικός ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά διαιτησία και χαρακτήρισε τον Κατσικογιάννη ανεπιθύμητο!

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο Γάλλος μπακ-χαφ Γκομές (11/0), ο αριστερός μπακ-χαφ Σοϊλέδης (7/0) και ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας (8/0). Επιπλέον λόγω τραυματισμού δεν δύναται να ενισχύσουν την προσπάθεια των γηπεδούχων ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τουράμ (3/0), ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ Φάμπιο Νούνες (6/2) και ο έμπειρος αμυντικός Βενέτης (3/0). Αρκετές και σημαντικές απουσίες που δένουν τα χέρια του Αλέκου Βοσνιάδη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Γιαννακόπουλος – Κέβιν Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας – Αρτυματάς, Σιόντης – Ζορμπάς, Κόντος, Έπσταϊν – Παμλίδης

Ολυμπιακός: Έκανε θρίλερ ένα δικό του παιχνίδι και λίγο έλειψε να το πληρώσει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του foxbet.gr. Ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, προηγήθηκε με ωραία κίνηση και ιδανικό τελείωμα του Ζιλέ στο 43ο λεπτό, είδε τον Ανσαριφάρντ να χάνει πολλές σημαντικές ευκαιρίες και τον Φορτούνη να αστοχεί σε πέναλτι στο 52’. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 68΄ και χρειάστηκε ένα μακρινό σουτ του Κούτρη στο 84ο λεπτό και μία λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα για να πάρει την νίκη με 2-1. Την Τετάρτη ήταν απογοητευτικός στο Ζοσέ Αλβαλάντε, ηττήθηκε με 1-3 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχασε κάθε ελπίδα για την 3η θέση στον όμιλο. Το γκολ της τιμής ο Οφόε στο 86ο λεπτό. Ο Λεμονής τόνισε ότι υπάρχει δίψα για το 8ο σερί πρωτάθλημα και για το σημερινό παιχνίδι δήλωσε: «Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα καλά οργανωμένη. Αυτό έχω δει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, να έχουμε υπομονή. Περιμένουμε κλειστό ματς με αντεπιθέσεις, αλλά δουλειά μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή των ερυθρολεύκων ο επιθετικός Μπεν (2/0). Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Νιγηριανός επιθετικός Εμενίκε (5/0) ενώ κατόπιν τεχνικής επιλογής δεν ταξίδεψαν στην Κέρκυρα ο Μαροκινός εξτρέμ Καρσελά (6/0), ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Βούκοβιτς (1/0), ο Κροάτης αριστερός μπακ Μίλιτς (2/0), ο Σέρβος αμυντικός μέσος Ζντιέλαρ (4/0).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Προτό – Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μποτία, Κούτρης – Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε – Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά - Ανσαριφάρντ

Εκτίμηση

Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και αυτός είναι ο λόγος που η Κέρκυρα μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο οι απουσίες των γηπεδούχων είναι πολλές και σημαντικές και θα είναι έκπληξη η μη επιβεβαίωση του διπλού. Θα το συνδυάσω με το Under 3.5.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.