Ads Top

Δήλωση Πρίγιοβιτς που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!


Μεταξλύ άλλων σχολίασε ότι το μέλλον του είναι στον ΠΑΟΚ και είναι γεμάτο με γκολ και τίτλους!




Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου είπε αναλυτικά σε συνέντευξή του:

Αν είναι η καλύτερη του χρονιά αυτή που φέτος: “Θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και στο τέλος της σεζόν θα δούμε αν ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Επικεντρώνομαι μόνο στο να κάνω τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να σας απαντήσω αν είναι η καλύτερη μου σεζόν αλλά ελπίζω να μπορώ να το πω αυτό το στο τέλος της σεζόν”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίζει το ίδιο καλά εκτός και ότι ο ίδιος δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ εκτός έδρας: “Δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο όταν είμαστε εκτός και δεν έχω εξήγηση για αυτό καθώς δεν υπάρχει κανονικά κάποια διαφορά. Δεν έχω εξήγηση για το γεγονός ότι παίζουμε διαφορετικά αλλά ελπίζω να γίνει το κλικ που θέλουμε σύντομα και να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς καθώς έχουμε το κίνητρο. . Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς την Κυριακή καθώς αν νικήσουμε θα πάρουμε βαθμολογική διαφορά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες μας και να παίξουμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε.

Για τον Βράνιες που ήταν συμπαίκτες και την άμυνα της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή άμυνα, συμπαγή και αμυντικούς που είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις και πολύ καλά οργανωμένοι. Με τον Βράνιες είμαστε φίλοι αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες. Δεν θα υπάρχει κανένα έλεος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τους δύο καθώς και οι δύο μας θέλουμε τη νίκη.

Για το μέλλον στην καριέρα του και τις φήμες που υπάρχουν: “Υπάρχουν πολλές φήμες αλλά εγώ δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο και συγκεντρώνομαι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Στόχος μου είναι να κατακτήσουμε τους τίτλους. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδω”.

Για τη συνεργασία του με τους ακραίους: “Ενας επιθετικός μιας μεγάλης ομάδας θα πρέπει να έχει 3-4 περίπου ευκαιρίες για γκολ για να σκοράρει. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί καθώς βρισκόμαστε σιγά, σιγά με τους ακραίους. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε σκληρά έχουμε ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση και δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που θα άλλαζα για να έχω άλλον στην ομάδα μου από αυτό το πρωτάθλημα. Θα φτάσουμε σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε για να παίζουμε παιχνίδι κυριαρχίας”.

Για την απουσία του Μαουρίσiο: “Είναι πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης που μας βοηθάει πολύ. Έδειξε την προηγούμενη βδομα΄δα και άλλη πτυχή του ταλέντου του καθώς σκόραρε. Εχουμε όμως παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν και θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή”.

Για την Εθνική: “Ξέρω ότι για να μπορέσω να π;aρω τη θέση μου στην Εθνική θα πρέπει να αποδείξω την αξία μου σκοράροντας γκολ με τον ΠΑΟΚ και παίρνοντας τίτλους με τον ΠΑΟΚ”.
Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θα παλέψουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.