Ads Top

Μεταγραφή «μισού εκατομμυρίου» χτυπάει ο Ολυμπιακός – Στο κόλπο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!


Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ενόψει Γενάρη ο Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος όντως απασχολεί τους Πειραιώτες και βρίσκεται στην σχετική μεταγραφική λίστα τους, αν και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.




Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με την πρωταθλήτρια, αλλά παραπαίουσα φέτος, Βιτορούλ η οποία πάντως δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο, εάν φυσικά ικανοποιούνταν οικονομικά.

Το όνομα του Γκανέα είχε ακουστεί και καλοκαίρι, όταν το 25χρονος είχε προταθεί και στους τέσσερις μεγάλους, ωστόσο κανείς δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του.  Στον Παναθηναϊκό τον θεώρησαν ακριβό, στην ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόρεβιτς δεν τον θεώρησε κάτι ιδιαίτερο, όπως και στον ΠΑΟΚ, ενώ στον Ολυμπιακό προχώρησαν με τον Μίλιτς, που ψάχνουν τώρα τρόπο να τον... ξεφορτωθούν.

Στο Λιμάνι όμως φαίνεται πως έκαναν στροφή και ξανακοιτάζουν ζεστά την περίπτωσή του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκανέα έχει προταθεί παράλληλα τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ, που επίσης ψάχνουν για παίκτη στα αριστερά της άμυνας ενόψει Γενάρη.

Η τιμή του έχει πέσει σε σχέση με το καλοκαίρι, όταν οι Ρουμάνοι ζητούσαν 700.000 ευρώ, ωστόσο και οι 500-600.000 ευρώ που θέλουν τώρα για να πουν το «ναι», δεν είναι μικρό ποσό.

Ο Γκανέα μεγάλωσε στο Μπιλμπάο και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε Ακαδημίες τοπικών ομάδων και αργότερα επέστρεψε στην Ρουμανία για να αγωνιστεί στη Βιτορούλ. Φέτος έχει 22 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.