Ads Top

Δίνουν τα ρέστα τους Μιραλάς και Ολυμπιακός – Όλο το παρασκήνιο για τον Βέλγο παικταρά


Ο ελληνικός αθλητικός Τύπος επανέφερε σήμερα στην επικαιρότητα το ζήτημα Μιραλάς στον Ολυμπιακό, προκαλώντας... ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.




Ο Βέλγος λατρεύεται όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στο Λιμάνι και ενδεχόμενη επιστροφή του έχει... πριζώσει για τα καλά τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους, που θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να τον ξαναδούν να φοράει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

Μπορεί και οι δύο πλευρές να επιθυμούν το νέο "γάμο", όμως η περίπτωση του επιθετικού της Έβερτον μόνο απλή δεν είναι για τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από τους "εφοπλιστές", αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα "κλείσει" στον Ολυμπιακό.

Με το Μουντιάλ να πλησιάζει ο Μιραλάς θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να αγωνίζεται βασικός και για αυτό θα το ψάξει παραπάνω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και μπορεί μετά την χθεσινή του "μανούρα" στην Έβερτον να έσπευσαν πολλοί να θεωρήσουν τελειωμένη την επιστροφή του στο Φάληρο, ωστόσο δεν πρέπει να παραλείπεται το γεγονός ότι την έκανε σε υπηρεσιακό τεχνικό και όχι σε κάποιον που θα αναλάβει μόνιμα τον πάγκο της ομάδας.

Αν θυμάστε, μάλιστα, και το καλοκαίρι δεν τον υπολόγιζαν στην Έβερτον, αλλά παρότι είχαν μια πολύ καλή πρόταση για να τον δώσουν στον Ολυμπιακό, δεν την δέχτηκαν, την ώρα που και ο ίδιος ο Μιραλάς ήθελε να έρθει σαν... τρελός στον Πειραιά.

Συμπερασματικά, η υπόθεση Μιραλάς στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτή, έχει πολύ ψωμί, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να ολοκληρωθεί έτσι απλά από τη μια μέρα στην άλλη...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.