Ads Top

Κίνδυνος στον Ολυμπιακό ενόψει του Γενάρη! Θα χάσει τον παικταρά για απίθανο λόγο;


Στον Ολυμπιακό φαίνεται να υπάρχει διάθεση για ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ εν όψει Ιανουάριο, κυρίως όσον αφορά στις επιλογές του Μπέσνικ Χάσι, οι οποίες αποδείχθηκαν ατυχείς στην πλειοψηφία τους, αφού οι περισσότεροι παίκτες που έφερε το καλοκαίρι ο Κοσοβάρος τεχνικός απογοητεύουν με την απόδοσή τους.




Εξαιρέσεις σε αυτόν τον… κανόνα αποτελούν οι Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Μπιόρν Ένγκελς, οι οποίοι σπανίως βγαίνουν από την ενδεκάδα και δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθούν.

Παρ’ όλα αυτά, για τον πρώτο φέρεται να υπάρχει έντονη ανησυχία και ο λόγος είναι η… σύζυγός του!

Συγκεκριμένα, έχει γραφτεί ότι η γυναίκα του Οφόε, Μαϊτέ, δεν νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του Βέλγου πριν λίγες μέρες.

Το είχε παραδεχθεί πρόσφατα και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Βέλγιο, ενώ οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Οφόε εμμένει στην άποψή της και συνεχίζει να εκφράζει τη θέλησή της να φύγει από την χώρα μας, αναγκάζοντας μέχρι και τον σύζυγό της να ενημερώσει τους αρμοδίους του Ολυμπιακού για το θέμα!

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του συλλόγου ανησυχούν ότι μπορεί να χάσουν έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας από το… πουθενά, αφού η εμπειρία τούς έχει διδάξει ότι τα επαγγελματικά περιπλέκονται όταν μπαίνει στη μέση πίεση από το οικογενειακό περιβάλλον των ποδοσφαιριστών. Συνεπώς, εάν δεν βρεθεί λύση στο θέμα, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων αναφορικά με τον Οφόε.

Οι φήμες για Ανδρούτσο

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον ενός άλλου «ερυθρόλευκου», του Θανάση Ανδρούτσου.

Οι Ιταλοί επιμένουν να συνδέουν το νεαρό μέσο με την Σαμπντόρια, ενώ αναφέρουν ότι δεν είναι μόνοι οι Γενοβέζοι που τον έχουν στη λίστα τους, αλλά υπάρχους πολλές ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα, μεταξύ άλλων!

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πιθανότατα πρόκειται απλώς για φήμες των… ειδικών στα μεταγραφικά σενάρια, Ιταλών, αφού από τις πληροφορίες μας δεν προκύπτει ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Ανδρούτσο.

Όχι γιατί δεν έχει τις προοπτικές ο πιτσιρικάς, αλλά επειδή φαντάζει πολύ δύσκολο να ανεβάζει τόσο πολύ τις μετοχές του από τη στιγμή που δεν παίζει καν βασικός στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν έχουν λόγο να τον πουλήσουν από τώρα, προτού ανεβάσει την αξία του.

sportdog




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.