Ads Top

«Καμπανάκι» μετά την Μπαρτσελόνα - Να τι φοβάται ο Λεμονής!


Και μοιραία γνωρίζει πόσο εύκολο είναι μετά από τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού εναντίον της Μπαρτσελόνα, να υπάρξει στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα εναντίον του Πλατανιά!




Κάτι που δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται, για αυτό και μίλησε σχετικά στους παίκτες του...

«Πήραμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και μπράβο σε όλους για την απόδοση και την προσπάθεια που κάνατε. Αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια, που είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς, για να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Πλατανιά, πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι από το ματς με την Μπαρτσελόνα…» σχολίασε χαρακτηριστικά στη χθεσινή προπόνηση, στου Ρέντη, για να προσθέσει:

«Όσοι ήσασταν εδώ θυμάστε τι έγινε πέρυσι με τη συγκεκριμένη ομάδα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις, να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε σερί για να πετύχουμε τον στόχο μας, να επιστρέψουμε στην κορυφή».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.