Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τα ονόματα που φεύγουν, ο Έλληνας μέσος και ο κίνδυνος για Μιραλάς!


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και είναι εμφανές σε όλους τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι η ομάδα χρειάζεται ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ.


Η μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση φαίνεται πως έγκειται στη θέση του σέντερ φορ, καθώς οι Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και μοναδική αξιόπιστη λύση θεωρείται ο Ανσαριφάρντ. Ως γνωστόν, η μεγάλη επιθυμία των Πειραιωτών είναι να φέρουν πίσω στην ομάδα τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι «φευγάτος» από την Έβερτον.

Το θέμα του Βέλγου έχει επανέλθει στο προσκήνιο, όμως σας έχουμε ήδη ενημερώσει για τους λόγους που η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Επίσης, πέραν των δυσκολιών από την πλευρά του παίκτη και της ομάδας του, πρέπει να λυθούν ορισμένα θέματα και εντός του Ολυμπιακού για να γυρίσει ο Μιραλάς. Το κυριότερο από αυτά είναι πως για να γίνει δυνατή η μεγάλη επιστροφή, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν πρώτα οι ανάλογες εκκαθαρίσεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Κάτι που μόνο απλό δεν θεωρείται, από τη στιγμή που Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς έχουν μεγάλα συμβόλαια, συνεπώς δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό να τους ξεφορτωθεί τον Ιανουάριο. Παράλληλα, το ίδιο ισχύει και για τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, καθώς ο Τάκης Λεμονής τούς υπολογίζει όλους και δύσκολα θα αδειάσει θέση ανάμεσά τους.

Σε άλλα μέτωπα, φαίνεται πως υπάρχουν μερικές ειλημμένες αποφάσεις για αυτούς που θα «χαιρετήσουν» τον χειμώνα. Αλλαγή αναμένεται να συντελεστεί στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τον τερματισμό της συνεργασίας του με τους Μάρτινς και Ζντιέλαρ, και παράλληλα να διακόψει τον δανεισμό του Σιώπη στον Πανιώνιο, φέρνοντάς τον πίσω.

Επίσης, πολύ πιθανή θεωρείται η αποχώρηση του Μίλιτς και η απόκτηση αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.