Ads Top

«Σχέδιο» σωτηρίας από τον Αλαφούζο; - Οι ξένοι «επενδυτές» και η «επιστροφή» Μπεργκ!


Ένα μικρό... θέμα φαίνεται ότι υπάρχει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τη γερμανική εταιρεία που φέρεται να προσέγγισε τους Πράσινους.




Προκειμένου να πάρει πληροφορίες για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, ώστε να αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου ή να λειτουργήσει ως μεσάζοντας για να αναλάβει κάποιος άλλος το μάνατζμεντ.

Το sportdog.gr έψαξε το θέμα και κανείς δεν έχει ιδέα, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αν είναι κάτι, αν υπάρχει και τρέχει κάτι με τη συγκεκριμλένη εταιρεία, είναι από την πλευρά του Αλαφούζου.

    Του οποίου, όπως γράψαμε και χθες, έχουν ζητήσει ουσιαστικά δανεικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, βάζοντας στο τραπέζι μέχρι και τα λεφτά που είναι να πάρει η ομάδα από τον Μπεργκ.

Όπως προκύπτει από την πληροφόρησή μας, μάλιστα, αρχικά του μίλησαν για τις πωλήσεις που... θα γίνουν και δεν ήθελε καν να μπει στη διαδικασία συζητήσης...

Τι ισχύει με τον Τελάντερ

Στο sportdog.gr έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως οι «Τελάντερ» και οι διάφοροι από το παρελθόν είναι το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού και όχι οι νυν παίκτες.

Κάτι που βλέπουμε να ισχύει ξανά, με το όνομα του Δανού στόπερ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως θα βρεθεί άκρη μαζί του! Αλλά δεν κρύβουν  πως τα «κανονάκια» σώνονται ένα - ένα...

Στο sportdog.gr διαβάσατε πρώτοι για Μολέντο

Έχουμε... βαρεθεί να διαβάζουμε δεξιά και αριστερά αποκαλύψεις για το μέλλον του Μολέδο στον Παναθηναϊκό!

Για την ακρίβεια ότι ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι, ένα ρεπορτάζ που το sportdog.gr έχει δημοσιεύσει εδώ και μήνες!

Θα κάνουμε, ξανά, τη διαφορά και θα δώσουμε την παραπάνω πληροφορία: Με τον Μολέδο έχει βρεθεί εξαιρετικός δίαυλος επικοινωνίας και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει διάθεση συνεργασίας και κατανόησης.

Με ποιον τρόπο; Αποδεχόμενος πως πρέπει να πωληθεί και όχι να υπογράψει ως ελεύθερος...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.