Ads Top

Ξέσπασμα Κόρμπου μετά τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα μας έβριζαν, μετά μας αποθέωναν – Αυτό δεν είναι οικογένεια»!


Απίστευτο ξέσπασμα του Παναγιώτη Κόρμπου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 2-2.








Ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών τόνισε πως πλέον δεν είναι οικογένεια η ομάδα και τα... έβαλε με τους οπαδούς, οι οποίοι στην αρχή του αγώνα και στο ημίχρονο τους γιούχαραν και στο τέλος τους αποθέωναν!

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο σχετικά με την εικόνα του αγώνα, είπε: "Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς με όλα όσα έγιναν. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από ένα λάθος. Ισοφαρίσαμε γρήγορα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δώσαμε χώρο στη συνέχεια και "χτυπήσαμε" στην αντεπίθεση και πήραμε το προβάδισμα. Μας αφήνει πικρή γεύση το ότι ισοφαριστήκαμε στο 92'. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως, δεν μας μένει απογοήτευση από το τελικό αποτέλεσμα".

Για την εβδομάδα που κύλησε στον Πανιώνιο, είπε: "Δεν ήταν καθόλου εύκολα όλα όσα ζήσαμε αυτή την εβδομάδα. Ότι έγινε μένει στα αποδυτήρια, δεν ασχολούμαστε με το τι λέγεται η γράφεται. Δεν κρύβω πως υπήρχε πίεση και αυτό βγήκε προς τα έξω".


Για τις τιμωρίες του Μασούντ και Οικονόμου, είπε: "Δεν μπορείς να κάνεις κάτι δεν αφορά τους παίκτες. Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς δεν εκφέρουμε γνώμη, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Εγώ είπα στα παιδιά πως έχω δει και χειρότερα και καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Κάθε Κυριακή δίνουμε εξετάσεις".

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είπε: "Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήθελε κανείς να μπει αρχηγός, όλοι οι συμπαίκτες μου έλεγαν να μπω εγώ. Από τη στιγμή που το ήθελαν το φόρεσα ξανά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαι ή να μην είμαι αρχηγός. Για μένα είτε το φοράς ή όχι όταν αγωνίζεσαι πρέπει να δίνει ότι έχεις και δεν έχεις".

Στη συνέχεια, ξέσπασε και είπε: "Μας βρίζανε οι οπαδοί μας από το ζέσταμα του αγώνα, θαρρείς και δεν αγαπήσαμε την ομάδα. "Φτύσαμε" αίμα για τον Πανιώνιο, ξεχνάνε γρήγορα όμως στην Ελλάδα, τα διαγράφουν όλα με μια κακή εβδομάδα. Μας έβριζαν στο ημίχρονο, μας αποθέωναν στο τέλος του αγώνα. Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια και κάπου αυτό έχει χαθεί σε εμάς".

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην ομάδα οι Μασούντ και Οικονόμου, απάντησε: "Αυτό δε το ξέρω, είναι καθαρά θέμα διοίκησης και το τι θέλουνε τα δύο παιδιά. Μπορεί να μη θέλουν και αυτοί να γυρίσουν ή να μη θέλει η διοίκηση. Είναι καθαρά δικό τους θέμα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.