Ads Top

«Κεραυνοί» για Λουτσέσκου από παλαίμαχο - Κορυφαία ατάκα για έλλειψη ψυχής!


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης και αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και δήλωσε απογοητευμένος από τη νέα κακή εμφάνιση του Δικεφάλου σε ντέρμπι στην Αθήνα.



Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Είδαμε μια ομάδα νωθρή και άοσμη χωρίς τρεξίματα, πάθος και διάθεση. Το ματς κρίθηκε στην ψυχή που έβγαλαν τα παιδιά της ΑΕΚ, στο τρέξιμο, παρ’ ότι κουρασμένοι, και τον εγωισμό που δεν είχε ο ΠΑΟΚ. Σε άλλο ένα παιχνίδι είδαμε ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί. Όσο και να μας πονάει, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε για άλλη μια φορά κατώτερος των προσδοκιών».

Για τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται μονίμως κακός στην Αθήνα και τις ευθύνες του Λουτσέσκου: «Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν είναι δικαιολογία το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Τα δεδομένα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με τη βούληση που υπάρχει ώστε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Διαφωνώ κάθετα ως προς τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης του προπονητή γύρω από την ομάδα. Όλα τα παιδιά υστέρησαν, όμως, η ομάδα δεν είχε και βοήθεια από τον προπονητή. Όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, όλοι βλέπαμε ότι ήταν θέμα χρόνου ο Σαμπράνο να δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έπρεπε, όμως, να το δει και ο προπονητής. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο προπονητής, έχει όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπα ότι βλέπουμε μια ομάδα φοβισμένη παίζοντας άναρχα και τους παίκτες να μην παίρνουν πρωτοβουλίες. Όλα αυτά οφείλονται στον προπονητή».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται χωρίς ψυχή και πάθος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει Έλληνες παίκτες, όπως επίσης και παίκτες με ηγετική φυσιογνωμία και προσωπικότητα που θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να τραβήξουν την ομάδα πάνω τους. Κατά δεύτερον, η φιλοσοφία στην ομάδα είναι τέτοια που πάει να χαθεί η έννοια ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πολλούς τίτλους, αλλά το χαρακτηριστικό του ήταν πως διέθετε μια ομάδα που αγωνίζονταν και προσπαθούσε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό δεν το βλέπουμε. Και κατά κάποιο τρόπο αυτό το dna του ΠΑΟΚ προσπαθούν να εξαφανίσουν».

Για το αν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου: «Σίγουρα θα υπάρξει θέμα Λουτσέσκου, δεν ξέρω, όμως, τι έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό αρχές Νοέμβρη να φύγει δεύτερος προπονητής, όποιος κι αν είναι αυτός. Το μεγάλο λάθος έγινε το καλοκαίρι με την έλευση του προηγούμενου προπονητή. Σίγουρα θα υπάρξει θέμα, διότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας. Το θέμα, όμως, δεν είναι να φύγει ένας προπονητής και να έρθει ένας άλλος, αλλά να αλλάξει η φιλοσοφία και το πώς λειτουργεί η ομάδα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.