Ads Top

Η «βόμβα» που έριξε ο ΠΑΟ σε Μολέδο και Τελάντερ – Τι τους «έταξε» που δίνει ελπίδα


Δύο ευχάριστες ειδήσεις -δεδομένης της κατάστασης στην ομάδα- περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνίες με τους Ροντρίγκο Μολέδο και Ράσμους Τελάντερ, αποφεύγοντας στο... νήμα τις δυσάρεστες συνέπειες, που θα μπορούσε να επιφέρει η προσφυγή του τελευταίου.




Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του sportdog.gr είχε γραφτεί ότι ο Μολέδο θα λειτουργήσει για το καλό της ομάδας και η τελευταία εξέλιξη το επιβεβαιώνει περίτρανα. Η πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού ήρθε σε ταύτιση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και συμφωνήθηκε να μην γίνει προσφυγή, αλλά να πωληθεί ο παίκτης τον Γενάρη, αποφέροντας κάποιο αντίτιμο στο "τριφύλλι", που θα τον έχανε ως ελεύθερο σε άλλη περίπτωση.

Το ερωτηματικό στην όλη υπόθεση ήταν ο μάνατζερ του 31χρονου, ο οποίος προσπαθούσε να "παίξει" μπάλα μόνος του και να αποκομίσει φυσικά όσο μεγαλύτερο προσωπικό όφελος, όμως στην χθεσινή συνάντηση με τους Πράσινους, περισσότερο άκουσε για ενδιαφερόμενους, παρά έφερε προτάσεις, πηγαίνοντας προς ώρας με τα... νερά του πελάτη του.

    Και τι εννοούμε λέγοντας "ενδιαφερόμενους"; Ο κοινός τόπος στις περιπτώσεις των Μολέδο και Τελάντερ είναι πως και οι δύο άκουσαν πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να εξοφληθούν άμεσα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να "φωτογραφίζουν" ενδιαφέρον από επενδυτή, που ενδέχεται να μπει στην ομάδα!

Προφανώς, δεν πρόκειται για την γερμανική εταιρεία που γράφτηκε πριν μερικές ημέρες, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμα. Αν όντως υπάρξει εξέλιξη με νέο επενδυτή στο "τριφύλλι", θα το μάθουμε άμεσα...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.