Ads Top

Δεν τον κρατάει ούτε με... θαύμα - Μετράει μέρες ξένος του ΠΑΟ - Ράκος ο Ουζουνίδης


Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τον μάνατζερ του Ρόμπιν Λουντ, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Φινλανδού μέσου στο Τριφύλλι.




Όπως έχει γραφτεί, οι άνθρωποι της διοίκησης θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη, προκειμένου από τη μία να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ από την άλλη θέλουν με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουν την τιμή του στην αγορά.

Πάντως, το εγχείρημα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, καθώς ο παίκτης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανήσυχος με την κατάσταση στην ομάδα και φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

    Γι' αυτό, άλλωστε, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι μόνο με... θαύμα θα μπορέσουν να πείσουν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η πιο πιθανή εξέλιξη, λοιπόν, είναι να συζητηθεί σήμερα πώς ο παίκτης μπορεί να πωληθεί, προσεχώς τον Γενάρη, έτσι ώστε οι Πράσινοι να καταφέρουν να πάρουν έστω και κάποια λίγα χρήματα.

Ο βασικός και... ρεαλιστικός στόχος, δηλαδή, των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης να παραχωρηθεί σε ομάδα με κανονική μεταγραφή και να μη συμφωνήσει με άλλο σύλλογο τον Γενάρη για το καλοκαίρι.

Εξάλλου, το σημαντικό για το Τριφύλλι σε αυτή τη φάση είναι να βάλει ρευστό στα άδεια ταμεία του, προκειμένου να κατορθώσει να βγάλει τη χρονιά, και όχι να κρατήσει έναν παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν για αγωνιστικούς λόγους.

Το κομμάτι αυτό περνάει, πια, σε δεύτερη μοίρα κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που περιμένει ότι μπορεί να χάσει για το υπόλοιπο της χρονιάς έναν βασικό και πολύ σημαντικό παίκτη του. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που τον απογοητεύει αφάνταστα, καθώς το έργο του θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.