Ads Top

Τα πλάνα ενδεκάδας του Άρη


Το σερί καλά κρατεί μετά το Ηράκλειο και ο Άρης θέλει δώσει συνέχεια, με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Κλεάνθης Βικελίδης.





Οι "κιτρινόμαυροι" επιστρέφουν... σπίτι τους και υποδέχονται την ομάδα της Πάτρας στις (25/11, 15:00), για την 5η στροφή της Stoiximan Football League και με στόχο την 5η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες.


Ο Άρης έχει την ευκαιρία να αφήσει το σύλλογο της Πελοποννήσου στο -5 από την κορυφή, στην προσπάθεια του να ανοίξει την "ψαλίδα" από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου.

Ο Δημήτρης Σπανός χαμογέλασε στις αρχές της εβδομάδας βλέποντας τους Παυλίδη και Μπούρμπο να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις. Εκεί όμως που ήλπιζε ότι η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα, ήρθαν οι ενοχλήσεις του Διαμαντόπουλου στη μέση.

Ο 28χρονος επιθετικός αισθάνεται καλύτερα τις τελευταίες δύο ημέρες και μάλιστα συμμετείχε σε κομμάτια της τελευταίας προπόνησης του Άρη. Η παρουσία του στην 18άδα είναι πιθανή, όχι όμως και στο αρχικό σχήμα όπου τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Καπνίδης.


Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού του Άρη, στην αρχική ενδεκάδα, που θα παρατάξει σήμερα κόντρα στην Παναχαϊκή, δεν θα υπάρξουν αλλαγές συγκριτικά με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής στο Ηράκλειο και με εξαίρεση τη χρησιμοποίηση του Μάρκου Ντούνη, αντί του Πασχάλη Κάσσου, όλες οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ως έχουν.

Ο Άρης θα παρουσιαστεί με τον Καντιμοίρη στο τέρμα, Τζανακάκη-Βαλεριάνο στα άκρα της άμυνας και Σόουζα, Δεληζήσης στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή, δίδυμο θα αγωνιστούν οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουσείν Μουμίν, ενώ στα άκρα εκτός θα παίξουν οι Ντούνης και Πλατέλλας. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο θα βρεθεί ο Γιάννης Πασάς.

Αν προλάβει να αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, θα είναι αυτός που θα παίξει στην κορυφή, ειδάλλως θα χρησιμοποιηθεί ο Αντώνης Καπνίδης.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.