Ads Top

Μεταγραφές κι επιστροφές – Ποιος θα φύγει με τεράστιο ποσό, ποιος «τρελαίνει» και γυρίζει στο λιμάνι


Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει πλέον ο Ολυμπιακός να δουλέψει στην διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, καθώς η νίκη και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά, άφησε κόσμο και διοίκηση απόλυτα ικανοποιημένους.




Επίσης, ο τρόπος που πανηγυρίστηκαν τα γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (όπως σας γράψαμε μετά το ματς από τους Σισέ – Ανσαριφάρντ αλλά και Πάρντο που έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον κόουτς στον πάγκο) τελειώνει ακόμη και για τους πιο κινδυνολόγους τις όποιες ενστάσεις για τον Τάκη Λεμονή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν το... κουνάει από τον πάγκο του Ολυμπιακού, την ώρα που έχει και την παραδοχή των παικτών του, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των Ανσαριφάρντ, Πάρντο και Σισέ. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε μια σειρά και από εδώ και πέρα το πρόγραμμα είναι βατό και προσφέρεται για αντεπίθεση με φόντο την κορυφή.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά της ομάδας... ο Λεονάρντο Κούτρης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως σας είχε γράψει το sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ενώ έχουν αρχίσει, ήδη, τα πρώτα... καμπανάκια για τον Σισέ.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του και στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως το καλοκαίρι θα έχουν προτάσεις που θα φτάνουν τα 6-7 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν σκοπεύουν φυσικά να τον δώσουν, αφού πιστεύουν πως το μεθεπόμενο καλοκαίρι η τιμή του θα ξεπεράσει αυτή του Κώστα Μανωλά (+14 εκατ. ευρώ).

Εκτός όμως από πωλήσεις, στον Ολυμπιακό ασχολούνται σιγά – σιγά και με προσθήκες και όχι αποκλειστικά για τον Γενάρη. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Ο νεαρός γκολκίπερ, που δεν κατάφερε να πείσει τον Μπέσνικ Χάσι και έφυγε για τον Ατρόμητο την τελευταία μέρα του καλοκαιριού, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στον Ατρόμητο και έχει «κερδίσει» ήδη μία ακόμα ευκαιρία από τους Πειραιώτες.

Ο Γιαννιώτης δεν έχει πάει στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο υπάρχει σχετική συμφωνία, πως αν ο Ολυμπιακός τον θέλει το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορεί να τον ντύσει και πάλι στα ερυθρόλευκα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.